MBT Cípőről gyüjtöm a véleményeket. Tapasztalat?
Figyelt kérdés
Állitólag Pesten már sokan hordják! Állomunkát végzek megérné a pénzt ha hordanám. Még nem érzek fájdalmakat a munkámtol.Hogy mérikbe hány ft ? Rögtön ellehethozni? És a járás tanulás?2009. júl. 20. 22:27
1/7 anonim válasza:
Járni cipő nélkül kell megtanulni pl.: alexander-technikával. Ha úgy megy, akkor nincs szükséged MBT cipőre. Ha cipő nélkül nem megy, akkor MBT-el sem fog.
Tapasztalat: egy kolléganőmnek bevált (azt mondja), ő jön -megy a munkája során. Azonban láttam már olyant, hogy hiába volt az emberen ivelt talp, Ő a sarkán állt, a lábujjai meg az égbe figyeltek (észre sem vette).
2/7 anonim válasza:
Én is hallottam már jókat az Alexander-technikáról.
Az MBT cipő viszont nem jött be.
3/7 anonim válasza:
Nekem bejött az MBT cipő, én szeretem !
4/7 anonim válasza:
Az állómunkára kifejezetten jó az MBT, mert puhaságot biztosít, ami kíméli az ízületeket. Most vannak kifutó modellek 39.000 Ft.-ért. Ezekre csapj le. Én a szandált is nagyon ajánlom.
5/7 anonim válasza:
Ja, és nem "MBT Cípőről gyüjtöm a véleményeket.", hanem: Az MBT Cípőről gyüjtöm a véleményeket.
6/7 A kérdező kommentje:
Az ! :)
2009. júl. 25. 21:42
7/7 anonim válasza:
ha már kötekedni akarsz kedves utolsó akkor a gyűjteni az hosszú ű..bocs ezt nem bírtam szó nélkül.nekem nem segített az mbt egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!