Milyen feszültségoldó-nyugtató homeopátiás szert ajánlanátok?
a babatervezos idoszakban már jobb kerulni a gyogyszereket, de ha nagyon szukségét érzed, a homeos tablettákat lehet használni.
szorognásgátlo, nyugtato hatásu a Sedatif PC, 3x1-et lehet elszopogatni belole. azért aánlanám, hogy ne kozvetlen vezetés elott vedd be, mert elvileg nem álmosít, de hát minden szervezet más és más, ki kell probálni.
egyébként attol még, hogy valami természetes, novényi eredetu (pl. teák, kapszulák) még nem feltétlen teljesen biztonságos, hisz ugyanugy hatással lehetnek a szervezetre (ez is a cél), lehet mellékhatásuk is vagy nem férhetnek ossze más gyogyszerekkel.
Citromfu teát ihatsz, annak is nyugtato hatása van és esetleges terhesség alatt is fogyaszthato:)
a babatervezos idoszakban már jobb kerulni a gyogyszereket, de ha nagyon szukségét érzed, a homeos tablettákat lehet használni.
szorognásgátlo, nyugtato hatásu a Sedatif PC, 3x1-et lehet elszopogatni belole. azért aánlanám, hogy ne kozvetlen vezetés elott vedd be, mert elvileg nem álmosít, de hát minden szervezet más és más, ki kell probálni.
Ezek az oktatók jó nagy gyökerek, a "vegyél még órákat" az abszolut a lehuzásra megy illetve ha nem sikerul akkor kötelezö órákat venned valószínü ezért nem szokott sikerulni elsöre...
Engem 2x buktattak meg azóta már bánom hogy nem vidéki autós suliba mentem, mindkét haverom aki helyben vizsgázott átment elsöre, csak én a nagy Bp-i vizsgámmal szívtam 2x.
Vidékre kell menni jogsizni.
ja válaszolok a kérdésre is..
Zeller tea
Teljesen Lelazít és a zöldségesnél beszerezhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!