Fájó, zsibbadó térdre milyen kenőcsöt ajánlanátok?
orvost!
de nekem a flector krém bevált
Kínai tigris tapaszt, nekem csak az vált be.
Rakjál rá mindennap vagy négyet, és kíméld!
HA pedig elmúlt akkor tornázz vele mindennap pl rendszeresen gugolsz 40-et mindennap.
Csalán csalán és csalán és nem szabad vakarni
két hét és semmi baja nem lesz
Kedves kérdező!
Az attól függ mitől fáj,illetve zsibbad a térded.
Elöszőr is jó lenne megmutatni ortopédusnak.Ha tudod,hogy esetleg kopásos illetve izületi gyulladásos a térded,akkor nagyon jó rá az ANTIPHOLISTIN kenőcs orvos(házi orvos is)felírhatja.Ez egy szűrke színű kenőcs patikába készítik.Este elég vastagon kendd be vele a térdedet,tegyél rá mindenféleképpen a kenőcsös térdedre utána egy papír kéztörlőt(1 db kocka elég)és utána rugalmas pólyával (fásli)tekerdd be.Reggelig maradjon rajta.(kb 10-12 órát)Reggel ne ijedj meg,olyan lesz az egész minha vakolatot kellene lekaparni a térdedről megkeményszik,ledörzsölöd,(LANGYOS,NEM MELEG)VIZZEL lemosod.ezt a műveletet 3-4 este megcsinálod.Nekem nagyon bevált utána teljesen megszűnik a fájdalom.
Ha nem használ,mindenféleképpen ORVOS ORTOPÉDIAI SZAKORVOS!!!!!
A paradicsomot ajánló válaszolónak hálás köszönet!!! Anyukám pár napig borogatta paradicsommal és elmúltak a hetek óta tartó fájdalmai!!!
Többet ér minden több ezer forintos krémnél,kenőcsnél!!!
Köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!