Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mennyi esélye van a túlélésre?...

Mennyi esélye van a túlélésre? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Én egy 13 éves lány vagyok,és a mamám rákos..Hasnyálmirigy-rákja van.. Nem áttétes a rák,tudejében és sehol se találtak áttétet..akkor kezdték el vizsgálni ezugyben amikor epekövet szedtek ki neki stb..Szíve is teljesen egészséges volt ,CT-n(vagy hogy kell leírni..) meg minden vitzsgálaton,és a rákon kívul csak cukorbeteg.. Említettem már,hogy nem áttétes..Jo hír,de van rossz oldala is.. Olyan helyen van,hogynem eltávolíthato.. Mivel ugye a szive egészséges szoba jöhet a Kemoterápia.. 62 éves.. Anyukámmal nem nagyon szoktam erről beszélgetni mert nagyon megviselte őt is...rengeteget szoktam erről olvasni,de a ti véleményetekre is kíváncsi lennék!! Ezeket átgondolva mennyi esélye lehet a kemoterápiának a rák "elpusztításában" ? Esetleg a kemo mellé tudnátok ajánlani olyan "dolgokat" amik segíthetnek írtani a rákot?

Előre is köszönöm!!

2012. jún. 30. 20:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Ne halgass az itt író borúlátókra"

A statisztika az tény, nem borúlátás.

2012. júl. 2. 08:14
 12/12 anonim ***** válasza:

Kedves 13 éves lány!Nem akarlak áltatni!!Igen,bízni kell,s az egyutt toltott idot nem kesergéssel tolteni.De mindenre fel kell készulni.Áttét késobb alakul ki...a hasnyálmirigyrák a legveszélyesebb...

Rák...ezzel élek én is...apunak vastagbélrákot diagnosztizáltak...áttét késobb jott,már a sugarak után..el is vitte.Anyunak méhnyakrákot állapítottak meg....másfél évére jott az áttét...hasnyálmirigyen.Az orvos is megmondta...mindenre készuljunk fel.Most ez van..ha csorog a telom,osszerezzenek,jaj,csak nem!A lányom férjének nyirokmirigyrákot diagnosztizáltak...ő most tunetmentes...meddig?Fel a fejjel!Mindig van valahogy!!!Ne ess pánikba!!!Menjen a mama kemora..bár gyengébb lesz,haja is elmegy..no meg a tobbi mellékhatás..erre is készulj fel!De az esélyt meg kell adni neki!!

2012. júl. 5. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!