Mennyi esélye van a túlélésre? (bőv. Lent)
Én egy 13 éves lány vagyok,és a mamám rákos..Hasnyálmirigy-rákja van.. Nem áttétes a rák,tudejében és sehol se találtak áttétet..akkor kezdték el vizsgálni ezugyben amikor epekövet szedtek ki neki stb..Szíve is teljesen egészséges volt ,CT-n(vagy hogy kell leírni..) meg minden vitzsgálaton,és a rákon kívul csak cukorbeteg.. Említettem már,hogy nem áttétes..Jo hír,de van rossz oldala is.. Olyan helyen van,hogynem eltávolíthato.. Mivel ugye a szive egészséges szoba jöhet a Kemoterápia.. 62 éves.. Anyukámmal nem nagyon szoktam erről beszélgetni mert nagyon megviselte őt is...rengeteget szoktam erről olvasni,de a ti véleményetekre is kíváncsi lennék!! Ezeket átgondolva mennyi esélye lehet a kemoterápiának a rák "elpusztításában" ? Esetleg a kemo mellé tudnátok ajánlani olyan "dolgokat" amik segíthetnek írtani a rákot?
Előre is köszönöm!!
Sajnálom, de a betegeknek 5%-a él 5 évnél tovább. Nagyon rossz prognózisú ez a betegség.
Szedjen Culevit-et, vitaminokat, COD teát, B17 vitamin injekciót, vagy bármit amiben hisz, hogy segíthet. De ezeket meg kell beszélni a kezelőorvossal.
A munkahelyemen sok daganatos beteg megfordul,és néha a reménytelen esetek is tünetmentesek lehetnek,bár Isten szándékai nyilván kifürkészhetetlenek.
Fontos,hogy ki miben hisz,vagy mit tapasztalt.
Az én tapasztalataim,amik segíthetnek:megadózisú C-vitamin szájon keresztül(10.000 mg,a nap folyamán elosztva)és intravénásan,ha van aki beadja.A fagyöngy kivonat és a szódabikarbóna is jó a rák ellen intravénásan és szájon keresztül.Javasolt a hasnyálmirigy enzim szedése is.Ezen kívül a legjobb lenne,ha csak zöldséget/gyümölcsöt fogyasztana nyersen,azokban vannak egyedül enzimek,amik szintén rákellenes hatásúak.Egyesen nagy dózisú multivitaminnal gyógyulnak,de szerintem itt fontos a meggyőződés,a hit is.Az viszont biztos,hogy rákban szenvedő embereknél nagyobb fokú a tápanyag és vitaminhiány a szervezetben,mint normál esetben,ami nyilván nem a gyógyulást segíti.
A túlélést segíti, ha a rákot előidéző lelki okot megtalálja és feldolgozza.
Ha nekilát segítséggel feldolgozni a problémáit, belekerülhet a túlélő 5 százalékba, ehhez rendszeres terápiás segítség kell.
Nagyon sajnálom az egész helyzetedet. Ha nem műthető, akkor ...inkább le sem írom. Nekem szerencsém volt, én túléltem egy hererákot. 34 voltam mikor diagnosztizálták. Ennek 2,5 éve...
36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!