Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mennyi esélye van a túlélésre?...

Mennyi esélye van a túlélésre? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés

Én egy 13 éves lány vagyok,és a mamám rákos..Hasnyálmirigy-rákja van.. Nem áttétes a rák,tudejében és sehol se találtak áttétet..akkor kezdték el vizsgálni ezugyben amikor epekövet szedtek ki neki stb..Szíve is teljesen egészséges volt ,CT-n(vagy hogy kell leírni..) meg minden vitzsgálaton,és a rákon kívul csak cukorbeteg.. Említettem már,hogy nem áttétes..Jo hír,de van rossz oldala is.. Olyan helyen van,hogynem eltávolíthato.. Mivel ugye a szive egészséges szoba jöhet a Kemoterápia.. 62 éves.. Anyukámmal nem nagyon szoktam erről beszélgetni mert nagyon megviselte őt is...rengeteget szoktam erről olvasni,de a ti véleményetekre is kíváncsi lennék!! Ezeket átgondolva mennyi esélye lehet a kemoterápiának a rák "elpusztításában" ? Esetleg a kemo mellé tudnátok ajánlani olyan "dolgokat" amik segíthetnek írtani a rákot?

Előre is köszönöm!!

2012. jún. 30. 20:09
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

[link]

Sajnálom, de a betegeknek 5%-a él 5 évnél tovább. Nagyon rossz prognózisú ez a betegség.

Szedjen Culevit-et, vitaminokat, COD teát, B17 vitamin injekciót, vagy bármit amiben hisz, hogy segíthet. De ezeket meg kell beszélni a kezelőorvossal.

2012. jún. 30. 20:34
 2/12 A kérdező kommentje:
Ertem.. :\ Koszonom :(
2012. jún. 30. 23:17
 3/12 anonim ***** válasza:

A munkahelyemen sok daganatos beteg megfordul,és néha a reménytelen esetek is tünetmentesek lehetnek,bár Isten szándékai nyilván kifürkészhetetlenek.

Fontos,hogy ki miben hisz,vagy mit tapasztalt.

Az én tapasztalataim,amik segíthetnek:megadózisú C-vitamin szájon keresztül(10.000 mg,a nap folyamán elosztva)és intravénásan,ha van aki beadja.A fagyöngy kivonat és a szódabikarbóna is jó a rák ellen intravénásan és szájon keresztül.Javasolt a hasnyálmirigy enzim szedése is.Ezen kívül a legjobb lenne,ha csak zöldséget/gyümölcsöt fogyasztana nyersen,azokban vannak egyedül enzimek,amik szintén rákellenes hatásúak.Egyesen nagy dózisú multivitaminnal gyógyulnak,de szerintem itt fontos a meggyőződés,a hit is.Az viszont biztos,hogy rákban szenvedő embereknél nagyobb fokú a tápanyag és vitaminhiány a szervezetben,mint normál esetben,ami nyilván nem a gyógyulást segíti.

2012. júl. 1. 07:06
 4/12 anonim ***** válasza:
0%

A túlélést segíti, ha a rákot előidéző lelki okot megtalálja és feldolgozza.

[link]

Ha nekilát segítséggel feldolgozni a problémáit, belekerülhet a túlélő 5 százalékba, ehhez rendszeres terápiás segítség kell.

2012. júl. 1. 09:24
 5/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom az eddigi valaszokat.. De ha figyelembe vesszuk hogy a daganat nem attetes,szoval csak egy van belole akkor tobb lehet az esely a daganat kiirtasara igaz?
2012. júl. 1. 17:23
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem. Itt majdnem mindegy, hogy van-e áttét. Nagyon rossz az esélye így is. 5% körüli, hogy túléli a következő 5 évet.
2012. júl. 1. 18:00
 7/12 A kérdező kommentje:
Nagyon félek hogy nem éli tùl..:( anyukám alkoholista apám azt sem tudom hol lakik évente jõn értem 4x.. Csakis a mamámat imádom..ha ö nem lenne màr en se.. 13 evesen nekem kell anyukamra vigyaznom es azt kell neznem ahogy a mamam csak sir es sir.. Ejjelente nem alszok mert nem tudok a sirastol.. Anyukamnak van 4 testvere abbol 2 alkoholista es a mamam nyakan eloskodnek..egyik szinten csut szegeny a negyedik meg agyberg :((
2012. júl. 1. 20:10
 8/12 A kérdező kommentje:
Nagyon félek hogy nem éli tùl..:( anyukám alkoholista apám azt sem tudom hol lakik évente jõn értem 4x.. Csakis a mamámat imádom..ha ö nem lenne màr en se.. 13 evesen nekem kell anyukamra vigyaznom es azt kell neznem ahogy a mamam csak sir es sir.. Ejjelente nem alszok mert nem tudok a sirastol.. Anyukamnak van 4 testvere abbol 2 alkoholista es a mamam nyakan eloskodnek..egyik szinten csut szegeny a negyedik meg agybeteg :(( ha a mamam esetleg nem eli tul akkor nekem is annyi :((
2012. júl. 1. 20:11
 9/12 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom az egész helyzetedet. Ha nem műthető, akkor ...inkább le sem írom. Nekem szerencsém volt, én túléltem egy hererákot. 34 voltam mikor diagnosztizálták. Ennek 2,5 éve...

36/F

2012. júl. 1. 22:36
 10/12 anonim ***** válasza:
Ne add fel a reményt!Az hal meg utoljára!Szomorú ami a mamáddal van,de bízz benne hogy segít neki a kemoterápia,én ismerek olyat a barátaim között,akinek az anyukája rosszindulatú gyomorrákos volt,4 nagy daganatot vettek ki neki,kemoterápiázták,kiirtották több mint a fél gyomrát,és ennek már 7 éve,és tünetmentes azóta,és minden hónapban megy vizsgálatra,és minden jó neki azóta.Ne halgass az itt író borúlátókra,a hit,az erő,és a kitartás,és a te támogatásod a legfontosabb!Én hiszem hogy sikerülni fog mamádnak legyőzni ezt a szörnyű kort,de ő is,és te is higgy ebben!
2012. júl. 1. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!