A 12éves mopszom nagyon rosszul van. Mennyi esélye lehet a túlélésre?
Én csak a következő két dolgot tudom elképzelni..:
-B*szta elvinni orvoshoz.
-vagy az orvos egy f*szkalap.
Mellesleg nem akarlak megbántani de szerintem annak már mindegy..
Szegénykém, valószínű a kutyusod a végét járja :( Nagyon sajnálom. Most néztem utána, a Mopsz kutyusok várható élettartama 9-11 év.
De azért én sem nyugodnék bele, ha az orvosom hazaküldene és nem vizsgálná meg alaposan. Utána néztem még egy dolognak. Hirtelen jött ez a merevség és sokkos állapot? Vagy a kutyusnak máskor is volt merevek a végtagjai? Mert ezt találtam, főleg az utolsó mondat lényeges :Tünetek
A rheumatoid arthritises kutyának általában több ízülete is érintett. Az állat biceg, de nem minden esetben. A bicegés lehet enyhe, hangsúlyozottabb vagy az állat járásképtelenné vállhat. Van, amikor a bicegés átválthat egyik lábról a másikra. Néhány esetben a sántikálás hirtelen jelenik meg, sőt a kutya étvágytalan, lázas is lehet. Más esetben a rheumatoid arthritis egyetlen jele a végtag merevsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!