A 12éves mopszom nagyon rosszul van. Mennyi esélye lehet a túlélésre?
lehet hogy van benne valami, mert reggel már nem akart enni és nagyon lassan ment az utcán is. :(
Injekcióban nyugtatót kapott és még valami ilyesmit. utána kicsit lazultak a végtagjai, de nem tért magához. kb 20 perc után ugyan olyan volt mint előtte. hozzá tenném még hogy közben zihál és jár a szeme, viszont nem reagál semmire.
a doki azt mondta hogyha nem javul az állapota vigyem vissza 16 óra körül. :S
Ha nem viszed gyorsan egy másik, megbizható, lelkiismeretes orvoshoz mondj búcsút a kutyádnak.
Én elkövettem ezt a hibát. A környékünkön csak egy állatorvos(ez pont állatkórház!!). A kutyám azokat a tüneteket mutatta, mint a tiéd. Elvittem(hajnali 2), azt mondta nem tudja mi van vele, talán idegrendszeri, egy szuri és hazaküldött. A kutyám 4 órán belül meghalt. Még mindig furdal a lelkiismeret, hogy nem kerestem senkit sem a környéken, aki el vitt volna minket egy másik dokihoz. 9 éves csivava volt.
Vidd el másik dokihoz.://
és szorítok a kutyusodnak.:/:)
Visszavittük az orvoshoz és azt mondta, hogy agyvérzése van és miután 5-6 órán át sokkos állapotban volt, el kellett altatni szegényt. Nagyon megvisel, hiszen 4 éves korom óta velem van, vele nőttem fel. Köszönöm a tanácsokat és hogy aggódtatok érte. a bunkó válaszolók pedig nézzenek magukba és szégyelljék magukat!
:'(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!