Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mit csináljak a térdemmel,...

Mit csináljak a térdemmel, hogy gyógyuljon?

Figyelt kérdés
Múlt hónapban volt egy balesetem, és ráestem a térdemre. Begipszelték, vért szívtak le belőle. A gipszet már levették, sokat járkálok, de még így is laza a térdem, ha egy kicsit be van hajlítva, fáj megemelni, forgatni a lábamat. Lépcsőzésnél lefele nem hajlítom, mert fáj, felfele már megy, de akkor is egy kicsit fáj, ha ránehezedem. Nem szeretném a térdem miatt elcseszni az egész nyári szünetet. Köszönöm, ha válaszoltok!

2012. jún. 17. 11:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Milyen idős vagy?
2012. jún. 17. 11:16
 2/4 A kérdező kommentje:
13 éves vagyok, fiú.
2012. jún. 17. 11:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Idő kell, hogy újra rendesen használhasd a térded. Óvatosan tornáztasd, mondjuk vízben az nem olyan megterhelő.
2012. jún. 18. 09:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem ugyan ennyi éves koromban sérült meg a térdem, akkor a rehabilitáció alatt szilikonbetétes térdrögzítőt hordtam és sokat tornáztattam de csak fokozatosan és óvatosan. Most már 22 éves vagyok és nincs vele problémám, igaz hogy ritkán de előfordul hogy még elkezd egy kicsit sajogni főleg ha az időjárás rosszra fordul. Azt ajánlom, hogy használj gyógynövényes kencét és erősítsd meg fokozatosan újra a térdedet, még fiatal vagy és ezért jól regenerálódnak a sérüléseid. Jobbulást :)
2012. jún. 20. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!