Miért kerül Buteyko tanfolyam 85. 000 ft-ba?
Állítólag ez az új légzési forma, javít az asztmán, allergián, horkoláson.
Magyar ember miből fizeti ki, mit gondolnak ezek?
Hát aki nagyon rászorul, nem fog tudni zsebből elővenni 100 rugót.
Örülök, hogy vannak emberek, akik jó szándékból akarnak segíteni mások nyomorán, nem úgy, mint a Butyenko tanfolyam nyerészkedői, fulladjanak meg!
Nezd, nem tudom, hogy meg aktualis-e, de itt egy video az egyik technikarol:
https://www.youtube.com/watch?v=dtY0AZKJYnU
egyebkent ertem en a te kifogasod, hogy marha draga a dolog. igen, valoban jobb lenne, ha tenyleg segit, akkor nem titokkent kezelnek a dolgot. Nyilvan a kurzus elegge kimeriti az oktatas fogalmat (harom egesz nap 85 ezer huf - oke, h sok, de gyogyszerre tobbet kohogsz ki egy evben, ez meg elvileg megoldja a problemad)
Talán közös érdekünk lenne, hogy helyesen lélegezzünk és feleannyi oxigént használjunk el egy lélegzetvételnél, mint most, amikor ekkora a környezetszennyezés és kiirtják az erdőket.
De úgy tűnik csak én tudok nagyban gondolkodni,a tanfolyam kiötlői és NYERÉSZKEDŐI nem.
Ennyit erről!
Én ebben nem hiszek, a hatalom úgy gondolja, ez már nem sokat változtat a tönkrebaszott világon, nekik ez egy szúnyogcsípés.
Mondom, ez azoknak a nyerészkedése, akik ezt a módszert oktatják...hányinger...dacból pazarlom a levegőt, hát ha majd pont nekik nem jut több.
85000(ft)*20(fő)=1.700000
Ejha...
Még annyit hozzátennék, hogy én teljesen egészséges vagyok, én nem azért szeretném elsajátítani ezt a technikát, mert beteg volnék, hanem mert azt írják a tanfolyam oldalán, hogy nincs ember a földön, aki helyesen lélegezne. Én úgy tudom a légzés spontán dolog, de ha ők tudnak egy olyan módszert, amivel a Föld folyamatosan fogyó és nem elég gyors mértékben újratermelődő oxigénjén (lásd. őserdők kiirtása) lehetne spórolni, akkor azt a technikát KÖTELESSÉGÜK lenne minden emberhez a földön eljuttatni.
Egy árva fillért nem költök semmilyen gyógyszerre a világon, még csak az kéne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!