Mire jó a Bioptron lámpa?
Előtted szóló..
Köszi a választ. állitólag napi szinten. és akár 2-3X is lehet hasznáni. nem veszek nagyon drága.
akkor inkább a gyógykövek, az sokkal olcsóbb. És az is olyasmire van, hogy a test rezgése-és a "sejtek felélesztése". Valami ilyesmire.
Sziasztok!
nemtudom ti milyen lámpát használtok mi nemrég vettünk egy közepes lámtát ami nagyon jó öcsémnek visszeres a lába és mióta használja a lámpát nem fáj neki ő felszolgáló én magas vérnyomásra 3 gyógyszert szedtem most már csak egyet de rem azt se sokáig. Ha neten vesztek lámpát ne csodálkozzatok hogy nem használ. két házzal arrébb haverom anyukája is vett egyet aminek semmi hatása nincs. csak ócska utánzat. ha kell tudok segíteni hogy kitől tudtok szerezni eredeti bioptron lámpát. csak jelezzétek. És ez nem hazugság ki is lehet próbálni.
neten hogy próbálod ki???
megnézem én, hogy a magas vérnyomást gyógyítja....
nemrég volt szerencsém egy erről szóló vitasten részt venni, ahol tudósom beszélgettem a lámpa tervezőjével, aki egyébként egy magyar fizikusnő. ő maga elismerte, hogy a lámpának nincs bizonyított gyógyhatása, soha senki ezt nem igazolta. állítólag a polarizált fény a hatásos, de ez nem így van, ő maga ismerte el, hogy lámpa egy keveset UV tartományban is sugároz és maximum ez lehet a felelős a minimális sebekre gyakorolt hatásaiért. a legnagyobb lámpa előállítási költsége 10.000Ft, ezt szintén maga a tervező mondta. ő eladta a gyártási licenszt az ismert cégnek ugyebár, akinek a neve alatt fut a lámpa. és elindult a nagyon drága elemlámpa, hogy emberekből szedják ki a pénzt. reklám meg nem kell, hogy majd én tudok valakit, aki jót szerez neked...
A Bioptron lámpa igen-is nagyon sok mindenre jó! Nővérem arca TISZTA PATTANÁS. Amikor este felé meglámpázza, akkor reggelre látszik hogy sokkal szebb az arca!
(akkor is ha nem keni be semmivel!)
Én dolgoztam is a lámpával...és működik! Nem a sárga fény az,ami gyógyít, hanem hogy polarizált fényről van szó. Bármilyen jellegű problémára alkalmazható, nyilván nem mindig ugyanannyi idő maga a gyógyulás.
Azt azért hozzátenném, hogy csodát senki ne várjon, nem két kezelés alatt fog hatni (bár sok esetben már akkor is érezhető a változás). A lámpa akkor a leghatékonyabb, ha minden nap használja az ember (ha más nem, nincs konkrét panasz,akkor az arcára irányítva, így a megelőzésben is segít).
Sokan abba a hibába esnek, hogy elteszik a szekrénybe,mondva h ez úgyse segít, majd mikor beüt mondjuk egy torokgyulladás ,gyorsan előkapják,bekapcsolják kétszer, majd pedig elkeserednek , hogy nem használ.
Azt is jó tudni, h a lámpáknak más és más az intenzitása is, tehát a kislámpával való kezelés alatt lehet h lassabban következik be a gyógyulás,mint mondjuk a közepesnél.
A gyerek kérdéshez pedig annyit, h unokahúgomnak mindig ezzel mulasztják el a megfázásait(így a gyomrát sem teszi tönkre az antibiotikum) és eddig mindig sikeres is volt.
Amire még én ajánlanám: ha pl hasfájós a baba arra is érdemes lenne kipróbálni.
Szia! Az én nagyanyám vett egyet mert migrénes fejfájás gyötörte és az érszűkület miatt fájt mindig a lába és csak keveset tudod menni piacra meg ide oda. Aztán elment egy bemutatóra és vett egyet. Körül belül 3 vagy 4 hétnyi kezelés után nem panaszkodott a fejfájás miatt és 1 hónap kezelés után már most azért a lába sem fáj neki csak néha. De nem annyira mint az előtt. A bemutatón egyébként nagyon sokat megtudhatsz erről a készülékről csak jelentkezned kell rá. El küldöd e-mail-ben a neved meg a telefon számod és felveszik veled a kapcsolatot. ide kell e-mailt küldeni: bioptronprezentacio@hotmail.com
Az előadás érdekes szerintem hallgasd végig őket aztén eldöntöd hogy akarod-e vagy nem. Ne hallgass olyanra aki vett és azt hitte hogy csodák fognak vele történni és ezért kritizálja.
Nos én elég sok mindenre használtam már. Édesanyámnak a csuklója tört el. Akkor 85 éves volt. Minden nap mentem hozzá napi 2 alkalommal lámpázni. S az ő keze gyorsabban gyógyult mint a nála 25 evvel fiatalabb sorstársának.
Az unokam hasfajását, fülfájását és kezeltük vele(természetesen orvos is vizsgálta). A lányom szülés utáni gátsebét is lámpáztuk.Ha annyira hatástalan lenne, akkor talán a kórházakban sem használnák. Nincs mellékhatása, mint nagyon sok gyógyszernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!