Mire jó a Bioptron lámpa?
Figyelt kérdés
A mamám vett egy kicsit 120.000ft körül, színterápia nélkül. Arra lennék kiváncsi, mire tudja használni a család. Kisbaba is van.2009. máj. 30. 11:18
1/20 anonim válasza:
Sebgyógyulás felgyorsítására nekem nagyon jól bevált.
2/20 anonim válasza:
Leginkább semmire. Én is használtam, haszna semmi sem volt. Egyszerű lámpa, ami előtt van egy sárga műanyaglap. Top shop szerűen árulták, mondta a csaj, hogy milyen kedvező és most csak fél millió. De jó. Elég drága íróasztal lámpa.
3/20 anonim válasza:
semmire. szokták mondani, hogy ami mindenre jó, az nem jó semmire. ez itt tökéletesen érvényesül. nekünk az a legnagyobb, legdrágább van és tényleg használtuk mindenfélére(pattanásos bőrre, arcüreggyulladásra, hátfájásra, stb), az egész család de semmire se való. a hegesedést kicsit segíti, de elég felesleges ezzel kezelgetni a sebeket, mert ha csak egy normál seb, mondjuk egy horzsolás vagy elvágott ujj...nos az lámpa nélkül is meggyógyul. nagy felületű vagy mély sebbel az ember dokihoz megy és beköti. ezenkívül tényleg csak egy színes lámpa. le lehet gombolni az embert...
4/20 anonim válasza:
Aki lepontozott az tud érvelni is? Ja boncs én voltam a hibás. Nem tetsző választ írtam. Módosítanám az előző hozzászólásom.
Tehát:
A bioptron lámpa nekem is nagyon bevállt. Megéri kifizetni azt az ötszázezer forintot, hisz mindent meggyógyít! (Biztos, mert az eladó is azt mondta!)
Ami nem kell az leszedi, ami hiányzik azt kinöveszti, mindezt a sárga színnel! Bizony! Gyógyítja a reumát, influenzát, depressziót, migrént, daganatot, tifuszt, maláriát, leprát, testrészhiány!
5/20 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel, teljesen felesleges dolog. Van közöm a tudományokhoz, de ekkora hülyeséget, hogy a lámpa fgyógyít, ráadásul minent! Nah, jó mindegy, nem bosszankodom, ha nagyon sok pénzetek van meg lehet venni. Ha nincs, akkor értelmesebb dolgokra költsétek, szerintem! Lehet lepontozni :P
6/20 A kérdező kommentje:
Sajna rásózták egy sz×r termékbemutatón, ő meg nagy naívan megvette. Most csak arra voltam kíváncsi, ha már megvan, mire tudja használni. köszönöm a válaszokat, és ha valaki még tud, írhat.
2009. máj. 31. 22:26
7/20 anonim válasza:
De mi került abba annyiba? Most nem értem mi a különbség a bioptron és az infralámpa között. Na mindegy. Utóbbi van nekünk, 3000 Ft körül volt. Ezt nátha esetén használom, a lányomnak is hasznos, mert kamillás gőzölést még nem használhatom, ezt viszont mikor alszik igen. Mivel pattanások kínoznak néha, kozmetikus után rásegítek a sebgyógyulásra, másnapra nem pöttyös már az arcom. Nem szünteti meg a patit, csak a sebet!! Na szóval ilyenekre majd használhatod.
8/20 anonim válasza:
Sziasztok!nekem már 3 éve ekcémám van,és már mindent kipróbáltam a kenőcstől kezdeve a biorezonanciánát,de sztem ettől javult.csak mikor nem használtam,már újra olyan lett.
10/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom, mert nem használjuk. Párszor használtuk a férjem műtéti hegén, de változást nem láttunk rajt. Én az arcom lámpáztam, azon sem, a kisfiamnak meg a torkát, mikor fájt, de az sem gyógyult tőle, kellett a panadol. De 5-8 alkalomnál többet egyikre sem szántunk. Nem tudom mennyit kellett volna, de mi visszaadtuk a mamámnak, hogy kedves tőle, hogy gondolt ránk, de nem használjuk. Most ő is betette a szekrényben, ott pihen. Ennyit tudok róla leírni. Nekünk nem vált be.
2009. nov. 29. 00:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!