A zöld tea hatásos?
Olvastam, hogy a HPV vírus ellen nagyon jó a zöld tea 10%-os oldata, így írták. A zöld tea valóban jótékony hatással lehet? Mivel nincs ilyen 10%-os oldatom amivel ecsetelhetnék hatásos lehet a zöld teás ülő fürdő?
Vagy valaki ismer valami alternatív gyógymódot a HPV ellen?
Zöld teából én inkább a krémekkel foglalkoznék, mint a fürdővel, de azt sajnos én sem tudom, hogy mennyire jó ez a HPV-re. Tabletta formában is kapni, szerintem az is "oda hatna" ha ez a dolog működik.
Immunerősítés témában oldalakat tudnék írni. Bérescsepp, grapefruitmag csepp, szőlőmag kivonat, bármilyen komplex vitamin, és C-vitamin oldat, amennyi belefér.
Fertőzésekre külsőleg Kínában zöldtea olajat használnak. Ez sajnos nálunk még nem kapható.
A legtermészetesebb immunerősítő és tápanyag a Spirulina alga. Nézz utána a neten, de kerüld az MLM-es pofátlan árakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!