Ideges vagyok mindenér mit tegyek?
Menj el pszichológushoz, mert ez nem normális viselkedés. Ezen kívül járhatnál jógára, ez nagyon jó a testnek és a szellemnek is.
vagy ha egyik sem tetszik, keresd fel Csernus dokit, nahát ő aztán helyre tenne rendesen!
Bocs, nem akarlak felhúzni de nem hagyom szó nélkül mert ez meg engem idegesít: tanulj meg magyarul helyesen írni, mert ez elég borzasztó.
Figyi ha csak az tudja magához téríteni a kérdezőt a hisztirohamaiból hogy Csernus doki jól beolvasson neki, akkor miért ne?!
Végülis lehet az asszony is azért hagyta ott a dokit mert jól odamondogatott neki, és a nő ezt nem bírta.
Én is kiakadnék rajta. De amúgy okos dolgokat beszél a fazon, ha egy előadására beülnél, bizony te magad is meglepődnél.
Vizsgáltasd meg a pajzsmirigyed. Komolyan.
Anya is tök ilyen volt.
Szia!
Sztem lelki oka van ennek, így lehet az állóképességed kellene fejleszteni.
Ha gondolod, írj privit!
Üdv
Szia!
Ahogy -aszem 2-vel- feljebb írtam, ennek lelki oka van. Felesleges gyógyszerezned magad. Csak megmérgezed a tested és eredményt se érsz el.
Üdv
Szia!
A lelki stabilitásnak megvannak a módszerei. Ha érdekelnek, nyugodtan írj privit.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!