Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Lehet belöle hátrányom?...

Lehet belöle hátrányom? (többi lent)

Figyelt kérdés

18 éves fiu vagyok, és régebben nagyon gyakran mostam a hajam. majd utánaolvastam az öntisztitó mechanizmusról elkeztem egyre ritkábbna mosni. most ott tartok, hogy utoljára kb 3,5-4 hete mostam sima vizzel, amikor fodrásznál voltam (rövid hajam van)

érdekes, hogy nem viszket, nincs szaga, nem korpás, nem zsirosabb mint amikor 2-3 naponta mostam.

mit gondoltok kisülhet ebböl valami rossz? lehet belöle hátrányom?

2011. okt. 6. 19:40
 1/5 anonim válasza:

Nincs szaga, nem zsíros? Ne viccelj már velem! :D

Én is mindennap megmosom..

Este nyolctól reggel 4.40ig szaga lesz..

2011. okt. 8. 11:56
 2/5 A kérdező kommentje:
pedig tényleg nincs szaga.
2011. okt. 8. 23:32
 3/5 anonim ***** válasza:
hetente egyszer, vagy 10 naponta 1-szer elég.
2011. okt. 9. 12:06
 4/5 anonim ***** válasza:
ha elég sokáig nem mosol hajat tényleg beindul az öntisztító mechanizmus. de csinálhatod úgy is h csak vízzel mosol hajat (lovasi andrás is így csinálja és nincs semmi baja)
2011. okt. 9. 20:17
 5/5 anonim ***** válasza:
A saját szagodat nem biztos, hogy érzed, mások viszont...:) Évtizedek óta minden nap hajat mosok és semmi baja sincs, sőt adhatnék másoknak is annyi van belőle. Mondjuk lehet, hogy vízinövény. ;)
2011. okt. 11. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!