Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » OTP direkten, ha a számlakivon...

OTP direkten, ha a számlakivonatot postai helyett elektronikus úton kérem, az jelent-e plusszköltséget, vagy adódhat-e más hátrányom belőle?

Figyelt kérdés
Nem csak környezetvédelmi okok motiválnak, hanem mivel már nem az állandó lakcimemen élek nem szeretném ha oda küldözgetnék a számlakivonatom papír alapon postával.
2011. máj. 21. 11:01
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem nem jelent neked hátrányt,de a bankban személyesen biztos megtudják neked mondani.Én most kérem hogy küldjék inkább leveles úton.bármikor jól jöhet,amig nem volt addig mindig be kellett futkorásznom érte ha kellett valamihez
2011. máj. 21. 11:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Én elektronikus számlaszerződésre módositottam, a papirallapu kiküldést a beállitásoknál lemondtam. Amikor időm van akkor havonta lekérem és kinyomtatom.
2011. máj. 21. 11:33
 3/10 anonim ***** válasza:

Milyen típusú számla csomagban vagy? Mert, ha lemondod a kivonat postai kiküldését, akkor az otp direkt havi díja és a számla csomagod havi díja is tud kedvezményesebb lenni...érdemes lemondani róla, mert a direkt szolgáltatás azért is van, mert 6 hónapra visszamenőleg, le tudod kérni az összes kártyás vásárlásodat, jóváírást, terhelést.

bankos

2011. máj. 21. 11:54
 4/10 A kérdező kommentje:
Kedves bankos! Köszönöm hogy itt vagy és válaszoltál. Igazábol nekem egy sima LAFO számlám van, hogy milyen csomag azt nem tudom, de ha elmondod hol kell azt megnézni akkor kideritem. A számla megnevezésnél a nevem van meg hogy LAFO (gondolom ez a csomag neve is). Az lenne a legjobb amit írtál, nem kell hogy küldözgessék sőt elektronikusan sem, de olyat sehol nem tudok kiválasztani hogy nem kérem a szolgáltatást, csak azt hogy postairól elektronikusra változtatom. Van olyan hogy akkor le se lehet mondani? Mert tényleg elég nekem a hat hónapos lekérdezés, úgyis screenshotokkal elmentem.
2011. máj. 21. 12:19
 5/10 A kérdező kommentje:
ejnyehátno', a többieknek is köszönöm a válaszokat! :)
2011. máj. 21. 12:22
 6/10 anonim ***** válasza:
A LAFO, az lakossági forint folyószámla, ami annyit jelent, hogy havonta egyszer tudsz ingyenesen pénzt felvenni otp automatából. Több kedvezmény nincs hozzá...viszont vannak már sokkal fejlettebb számla CSOMAGOK, amelyekben havi 2 pénzfelvétel tud ingyenes lenni, pl. TEMPO, NET, attól függően, hogy szeretnél-e neten keresztül ingyen utalni, van neten vásárolni. Amennyiben igen, akkor net, ha nem akkor tempo. [link] Nézd meg, mindent ír, amire szükséged van. Csak akkor lehet Téged átszerződtetni másik számlára, ha otp-be érkezik a jövedelmed, vagy havi 150.000.- van a számládon látra szólóan. A direkten nem tudod módosítani a számla kiküldést, ehhez sajnos be kell menned egy bankfiókba, de nem több, mint pár perc és átállítják, hogy ne menjen a kivonat. Remélem segítettem, a bankos
2011. máj. 21. 12:43
 7/10 anonim ***** válasza:
Most olvasom, hogy nem akarod a számla kivonatot, sem papír alapon, sem elektronikus úton...ha neked az otp direkt szolgáltatás úgy van beállítva, hogy internetes is van hozzá kapcsolva, akkor mindig meg tudod nézni a kivonatot...ha nem szeretnéd, akkor le kell mondani fiókban, és akkor csak az értesítő üzik mennek - ha be van állítva - tudod, azt jelzi, ha pénz érkezik, vagy megy a számládról. bankos
2011. máj. 21. 12:57
 8/10 A kérdező kommentje:
Igen! Nagyon rendes vagy hogy leírtad ezeket nekem, köszönöm szépen!
2011. máj. 21. 12:58
 9/10 anonim ***** válasza:
Szívesen, örülök, hogy segítettem...jó bankolást ;)
2011. máj. 21. 12:59
 10/10 anonim ***** válasza:

Ha bejelentkezel az OTP Direktbe, akkor ott le lehet kérni a Számlakivonatok menüpont alatt az összes aktuális évi és előző évi számlakivonatot PDF formátumban.

Le is lehet menteni, ki is lehet nyomtatni.

És valahol meg is lehet igényelni, le is lehet mondani a papír alapú kivonatokat.

Hogy van-e olyan, hogy e-mailban kiküldi a bank, azt nem tudom. (Van olyan bank, ahol ingyenesen küldik havonta e-mailban.)

2012. márc. 27. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!