Hol kapható ezüstkolloidhoz ezüst lemez?
Ezüstkolloidot szeretnék készíteni ehhez szükségem volna nagy tisztaságú ezüst lemezre.Honnan lehetne beszerezni?
Már sok helyen néztem az interneten ,de nem találtam.
Az ékszerészek legjobb esetben, Mo-on 925-ös ezüstöt használnak, ez azt jelenti min.92,5%os tisztaságú ezüstből készült az ékszer.
A többi 7% réz, vagy valamely keményebb alkáli fém.
Emberi fogyasztásra nem alkalmas.
Szép napot!
Azaz ezüst kolloid, /szájvíz/, amit a neten tudsz rendelni, nem ugyanaz, mint amit, otthon előtudok állítani, amely már mínőségi nano-silver, iono0s állapotban, van, és 10ppm. Tds, mérővel, ellenőrizve,.
Mint azt már kb.10ével ezelőtt leírta a 7/21-es,, igen gyorsan felszívódik, hatékonyan védi a szervezetet a betolakodóktól, főleg a légútakat,és a melléküregi gyulladási gócok, kialakulását, ill. ha már van, azt is meg tudja szüntetni,, de megfelelő eszközzel, krónikus tüdőbetegek, fenntartó kezeléséhez, sőt állapotuk javulásához is nagymértékben hozzájárul, igy pl. megakadályozza, a bronhilusok, tüdő hörgők, gyulladásos folyamatait, azok a nyákosodást, pl.obstruktív bronhitisz, kialakulását,. ill. amit ez a folyamatosan gyógyszeres,kezelés nélkül jelenlévő betegség tud okozni,.
Az inhalálás történhet, szájöblögetéssel, de a leghatékonyabb az ultrahangos eszköz,, amikor is, a hatóanyag, nano-silver, közvetlenül, a felső, és alsó légutakba,majd a tüdőbe jut, ott fejtve ki hatásását.
A felszívódás ideje mindössze 1-2perc !
Èn ugyancsak betudtam szerezni, 19cm hosszú, nagytisztaságú 99,99%os ezüst lapokat,, elmondom, kiválló minősègű ionic nano-Silvert lehet kèszîteni vele,.
De szüksèges egy kolloid generator, polarîtásváltás, ès max, 1,2mA,, vezèrlő Ic, vel, áram generátoros, lebegtetès,,
Patikai deszt, vîz, 26-28fokra melegîtve, temperálni kell..
Mèg jó nèhány szabályt kell betartani,
Sokmindenre használható, nemcsak vîrusok bacik ellen, hanem krónikus betegsègek kezelèsère is jó, naponta 2-3 teáskanál elegendő,,minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!