Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Hol kapható ezüstkolloidhoz...

Bágyi Éva kérdése:

Hol kapható ezüstkolloidhoz ezüst lemez?

Figyelt kérdés

Ezüstkolloidot szeretnék készíteni ehhez szükségem volna nagy tisztaságú ezüst lemezre.Honnan lehetne beszerezni?

Már sok helyen néztem az interneten ,de nem találtam.

2011. okt. 1. 23:06
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
18%

Pénzed van?

Csak nem gondolod, hogy megírom merre van a raktáram?

2011. okt. 1. 23:41
 2/25 homo ludensz ***** válasza:
Egyik ismerősöm például az ékszerész barátjától szerzi be.Megkérdezhetem milyen eszközzel csinálod és saját célra vagy eladásra?
2011. okt. 2. 11:57
 3/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! Csak saját célra és csak két kis darab kellene.kb 0.5 ös lemez 30x50 mm-es.Viszont nagyon fontos,hogy nagy tisztaságú legyen.
2011. okt. 2. 18:06
 4/25 A kérdező kommentje:
Egyébként elektrolízissel ,saját gyártású készülékkel.
2011. okt. 2. 18:09
 5/25 homo ludensz ***** válasza:
Persze nekem tök mindegy hogy saját vagy milyen célra csinálnád,csak jó 10 éve láttam akkora készüléket mint egy tv. távirányító és 9v-os elemmel működött. Egy termékbemutatón láttam azzal csináltak ilyen vizet és járt hozzá valamennyi ezüst lemezcsík derékszögben meghajlítva azt lógatták bele egy pohár vízbe. 2 db.-ot.
2011. okt. 3. 16:42
 6/25 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ha ez nem titok, elmondanád, hogy ez mire jó?

2011. okt. 3. 22:50
 7/25 A kérdező kommentje:

Általános immunerősítőként alkalmazható

Az egysejtű élőlényekbe (baktériumok, gombák, vírusok, paraziták) bejutva azok pusztulását okozza. A vírusok fehérjeburkának szerkezetét károsítja, ezzel szaporodásra képtelenné teszi őket. Hat percen belül minden kórokozót elpusztít. Tesztek igazolják, hogy a vastagbélben élő szervezetbarát baktériumokat ez nem érinti, mivel az ezüstkolloid a vékonybélben felszívódik. A megfelelő mennyiségű kolloid ezüst a szervezetben egy kiválóan működő második immunrendszert hoz létre bennünk. Fertőtlenítő és betegségmegelőző hatása mellett alkalmas konkrét betegségek gyógyítására is, ill. a gyógyulás elősegítésére. Egyetlen ismert kórokozó sem képes megélni, ha az ezüstkolloid akár csak apró nyomokban is jelen van a szervezetben.

Milyen esetekben hatásos az ezüstkolloid?

Belsőleg:

Allergia, szénanátha esetén, megszünteti a megfázásos, influenzás megbetegedéseket, a tüdőgyulladást, staphylococcusos és streptococcusos fertőzéseket, légzőszervi és orrüregi fertőzéseket. Reumánál, ízületi panaszoknál, agyhártyagyulladásnál, vérpanaszok, leukémia, szifilisz, gonorrhea és vérélősködők esetén, Lyme-kórnál, [ezüst kolloid] nyirokérgyulladásnál, gyomorfekélynél. Mivel nagyszerű emésztést segítő szer, csökkenti a puffadást is. Toxémia, kolera, malária, lepra, bubópestis esetén, cukorbajnál figyelték meg hatékonyságát. Szájon át közvetlenül, gargarizálásra, torokgyulladásnál öblögetéssel, szájöblítéssel a száj- nyálkahártya és fogínypanaszoknál, megállítja a fogszuvasodást, megszünteti a kellemetlen leheletet. Irrigáló szerként hüvelyfertőzésnél, szemcseppként szemgyulladásnál.

Külsőleg: Ekcéma, viszkető felületek, pattanások, szúnyogcsípés, ótvar, skarlát, bőrfarkas, gombás fertőzések (pl. lábon), szemgyulladásnál (pl. kötőhártya-gyulladás), fülgyulladásnál, herpesznél, szemölcsökre, égés-fagyás esetén (USA-ban a legtöbb égéskezelő klinikán használják). Fújjuk a lábujjak közé, combhajlatba, hogy megszüntessük a bőrviszketést, lábujjak közti kipállást, gombás fertőzéseket, kiütéseket. Hozzájárul a korpásodás, a psoriasis és a bőrviszketés megszüntetésében. Alkalmazhatjuk közvetlenül vágott sebekre, horzsolásokra és nyílt sebekre, tehetünk pár cseppet egy kis kötszerre, sebtapaszra, - hogy lerövidítsük a gyógyulási időt. Kezelhetünk vele viszkető felületet, pattanást, szúnyogcsípést.

Mivel nem olcsó 1800 ft körül van egy kis üveggel,így érdemesebb otthon előállítani.

2011. okt. 4. 06:59
 8/25 homo ludensz ***** válasza:
16.42 es vagyok. Van ezüstöm csak nem tudom milyen tisztaságú.Adok neked ingyen mert én is úgy kaptam valószinüleg híradástechnikai berendezésekhez használták.Most kérdeztem rá 92% os viszont 4-5 mm vastag és 20x 30-40mm. Amilyen egy elektromos érintkező...Hol csinálnád helyileg? Én BP.i vagyok.
2011. okt. 4. 10:08
 9/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedvességedet,de sajnos nem lesz jó.Ugyan is mint írtam,csak nagy tisztaságú ezüst jöhet számításba.Az pedig az úgy nevezett 4 kilences vagyis 99.99%-os.a 92%os olyan más nem kívánatos fémeket tartalmazhat ami az egészségre káros.Ebből kifolyólag nem készíthető belőle ezüstkolloid oldat.
2011. okt. 4. 22:58
 10/25 homo ludensz ***** válasza:
Adnék szívesen,de nekem csak ilyen van s pár hete volt a kezemben egy pármilliós készülék amit ráirányítasz és megjelenik a kijelzőn a pontos összetétel. Átnéztem az ezüst 200-asokat a 92-93 asokat,meg hirtelenjében ami a kezem ügyébe került. Ezért tudom hogy ez 92%-os gondolom ipari ezüst ez most kilónként 200 ezer forint.
2011. okt. 5. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!