Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Hol kapható ezüstkolloidhoz...

Bágyi Éva kérdése:

Hol kapható ezüstkolloidhoz ezüst lemez?

Figyelt kérdés

Ezüstkolloidot szeretnék készíteni ehhez szükségem volna nagy tisztaságú ezüst lemezre.Honnan lehetne beszerezni?

Már sok helyen néztem az interneten ,de nem találtam.

2011. okt. 1. 23:06
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
45%

Kedves kérdező!

Ez az ezüstkolloid, meg az ő nagyon nehéz beszerezhetősége, gyanús nekem. A másik gyanús az benne, hogy annyi mindent gyógyít, hogy már magában ez a tény feleslegessé teszi az igen költséges betegség megkeresést is. Minden nap egy kis ezüstkolloid, és futva menekül a betegség. Így nézve nem is olyan drága. Azért megkérdezném tőled, hogy a nagybeteg nagy embereket miért nem ezzel a hihetetlenül hatékony szerrel kezelik?

2011. okt. 6. 22:04
 12/25 A kérdező kommentje:
Kérdésedre a válaszom az ,igenis kapni ezüstkolloid oldatot,hiszen minden gyógynövényt árúsító boltban tartanak. így hozzá is lehet jutni.Én csak az árát sokallom,mert tizedéért elő lehet állítani viszonylag egyszerű módszerrel.Az ezüst a szervezetre való hatását már az ókorban is ismerték így ez nem új keletű dolog.Ez az eljárás csak megkönnyíti a felszívódást nano ezüst formájában.Azt hogy milyen betegségekre használható,vagy,hogy meggyosítható vele a gyógyulási folyamat , azt nem én találtam ki ,gondolom tapasztalatok útján jöttek rá.Azt pedig ,hogy miért nem alkalmazzák gondolom azért mert elfeledték az emberek és most sem sokan ismerhetik.Én is kb 5 éve olvastam róla először.A természetgyógyászok ismerik, az ovosok közül is használják pl candida gombás fertőzés gyógyítására.Azt,hogy súlyos betegeket miért nem kezelnek vele nem tudom.De nehogy azt gondold,hogy az orvostársadalomnak nagy érdeke fűződik ahhoz ,hogy egy beteg minél hamarabb meggyógyuljon.(tisztelet a kivételeknek)Inkább nagyobb érdeke fűződik ahhoz ,hogy minél több gyógyszert felírjanak minél több pénz kiszedjenek belőled .Gondolom tudod ,hogy a gyógyszeripar az egyik legnagyobb üzlet a világon.Mit gondolsz miért?
2011. okt. 6. 23:51
 13/25 anonim ***** válasza:

Kedves ezüstkolloidos kérdező!

Amit az orvosokról leírsz, az mind igaz a maszek orvosokra, akiket nagyon sok ember istenít. Igaz, hozzá nem kell Taj kártya, meg beutaló sem, ellenben nem is akar meggyógyítani, hanem általad minél több pénzt kisajtolni tőled, vagy a lehetőségeidtől. Az állam meg nem marha, hogy horribilis pénzeket fizessen ki az egészségügyre, amikor ezüstkolloidot is osztogathatnának az okmányirodákban . És hogy vissza ne éljenek vele a betegek, ott helyben kellene meginni, a portás színe előtt. Lásd be, hogy az 1600 ft-os kolloid lényegesen olcsóbb, mint egy MRI, egy CT, egy szívműtét. Meg még egy dolgot nem értek: honnajt vett az ősember, vagy előember négykilences ezüstöt. Ha pedig nem tudott venni seholsem, akkor megint nem értem a felhajást. Lehet, hogy az ezüstkanál szopogatása is megtenné?

2011. okt. 7. 16:36
 14/25 homo ludensz ***** válasza:
4x 9-es ezüstlemezt nem is fogsz találni,csak utána néztem mert nem hagyott nyugodni a dolog. Kérdezősködj már egy ékszerüzletben egy hozzáértőtől hogy ők milyen tisztaságú ezüstből dolgoznak?
2011. okt. 7. 17:52
 15/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást valóban ezüstkanalat szopogattak őseink már aki persze hozzájutott.A 9.999 ezüst lemezt pedig a szakirodalom írja.Gyárilag is van ilyen készülék ahhoz adnak nagy tisztaságú lemezt.De külön nem lehet tőlük rendelni csak a bontó készülékkel.Így meg 30 ezer körül van .Ezért szerettem volna megtudni ,hogyan lehetne hozzájutni.Mert maga a készüléket én is megtudom csinálni.
2011. okt. 7. 18:33
 16/25 anonim ***** válasza:
52%
Nagyon jó az ezüstcolloid oldat. Többe kerül, ha házilag készíted, mintha készen megveszed. Olvastam valahol, hogy a házilag készített nem megbízható. Nem hiszem, hogy olcsóbban jössz ki, ha szerzel ezüstlapot.
2011. okt. 7. 22:36
 17/25 homo ludensz ***** válasza:
Mint említettem már jó régen láttam egy bemutatón egy ilyen gyári készüléket és két darab L-alaku ezüstlapot meg egy üvegpoharat hozott aki bemutatta. Ott az asztalon csinálta a készülék míg ő ismertette. Azt nem tudom egy lemez lemez meddig elég és mennyit adnak a készülékkel,azt viszont tudom hogy bármikor csinál ha megkérjük mert ismerjük.
2011. okt. 8. 09:09
 18/25 A kérdező kommentje:
Kedves válaszoló! Tudnál a segítségemre lenni a lemezek beszerzésében?
2011. okt. 8. 09:40
 19/25 anonim ***** válasza:
32%

Kedves kolloidos!

Nekem lenne több kilónyi, de csak 99,988-as. Az pedig köztudottan inkább árt, mint használ. Így kidobtam az ablakon.

2011. okt. 8. 13:42
 20/25 Sándor G ***** válasza:

Látom már mindenki nagyon okos, hogy látott már 2-3db. 9V-os elemmel működő kolloid generátort,/neten, vagy,előadáson/ amiben esetleg 2led dióda is be volt építve.

Nos ezek semmire nem valóak, azon kívűl hogy nem generálnak stabil elektróda, feszültséget,még a feltétlenül szükséges polaritásváltó áramkört sem tartalmazzák.

Enélkül képtelenség, jó minőségű +felelő szemcseméretű, szuszpenziót előállítani.

Elektroműszerész lévén, kifejlesztettem, egy olyan stabil áramú 1,2mA, áramkört, generátort, amely percenként váltja a polarítást, és az Uki=elektróda feszültséget is állandó értéken tartja, az elektrolízis folyamatát, műszeresen ellenőrzöm,a kimeneti áramot, fezs-get, multiméterrel mérem, a ciklus végéig.

Akit érdekel ilyen áramkör, de nem tud 300dollárért jó fajtát venni, pl, netről, annak ajánlok egy olcsóbbat.

24ezer ft.ért.

polárváltást, kimeneti áramot,piros zöld+kék led is jelzi

2012. febr. 24. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!