Valaki gyógyult már meg leukémiából?
Figyelt kérdés
Gyógyítható betegség tudom de nem biztos hogy sok az esély a gyógyulásra. ha valaki kap kemoterápiát meggyógyulhat tőle?2011. aug. 15. 21:50
1/6 anonim válasza:
nekem van két ismerősöm, aki teljesen felépült belőle! Szóval meggyógyulhat!!!
2/6 anonim válasza:
A leukémiáknak borzalmasan sok típusa van, melyek eltérően viselkednek, és a gyógyhajlamuk is nagyon más. Pontosan milyen típusú leukémiáról szeretnél többet tudni?
3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat
2.válaszoló nem tudom pontosan az egyik közeli rokonom leukémiás de nem tudok róla sokat csak hogy nagyon gyenge,rosszul érzi magát és kapja a kemoterápiát ami legyengíti
2011. aug. 15. 22:23
4/6 anonim válasza:
én hiszek az elme hatalmában, szerintem valaki kaphat akármilyen drága szakszerű ellátást a kórházban vagy magánklinikákon, ha agyban nincs meggyőződve róla, hogy meg fog gyógyulni. szerintem a gyógyulás sikeressége 80%-ban a fejben dől el.
5/6 A kérdező kommentje:
igen igazad van a remény hal meg utoljára
2011. aug. 17. 14:57
6/6 anonim válasza:
Én is hiszek az elme hatalmában, édesapám is ebben szenved, neki akut mieloid leukémiája van és mindig mondom neki, hogy csak ne hanyagolja el magát és minden jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!