Ki hallott már a medbiotech diagnosztikáról? Tapasztalatok akiken segített és ott gyógyult meg?
Én már hallottam, több ismerősöm is volt ott, és nagyon jó véleménnyel voltak. Kezelésekre és vizsgálatokra voltak. Már az első két kezeléstől sokkal jobban érezték magukat. Járnak vissza kontrollokra is.
Azon gondolkodunk a családdal, hogy mi is elmegyünk, mert nekem meg a kisebbik fiam allergiás.
Ez a medbiotech nevű "akármi" blogoldala temérdek valótlan dolgot, szakmai sületlenséget állít. Amennyiben "gyógyítanak", az KURUZSLÁS vétsége (lsd Btk.).
végzős orvostanhallgató
Én úgy tudom, hogy saját készülékeiket forgalmazzák, ezek belső fejlesztések, az orosz űrkutatástól jött el valaki és az ottani diagnosztikai és gyógyító technológiát "hozta" :-) el.
OFF: A biorezonanciás kezelések -hidd el- működnek, csak a dokiknak az az érdekük, hogy sok-sok gyógyszert adjanak el, amit vegyél be, attól aztán más betegséged is lesz, ő meg elmegy jutalomüdülésre a Bahamákra.
END OFF.
Sok gagyi biorezonanciás készüléket lehet kapni, de az övék valóban hatásos, speciálisan működik. (Szétszedtem a miénket, tudom. :-) )
Szóval a kérdésre a válasz:
1.) Én :-)
2.) Jók a tapasztalatok, rendesek, vedd fel bátran velük a kapcsolatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!