Gyógyult már meg ismerősötök, rokonotok LEUKÉMIÁBÓL?
Figyelt kérdés
2010. jún. 5. 17:29
1/8 anonim válasza:
igen :)
távoli ismerős részleteket nem tudok, de visszatért!
2/8 anonim válasza:
Igen,konkrétan tudom,van olyan ismerősöm,aki meggyógyult-igaz kemény kemokat kapott,de mostanra jól van :)Miért kérdezed?
3/8 anonim válasza:
Igen egy kislányról tudok. Kb. 25 évvel ezelőtt történt, és még ma is él. A Szegedi Klinkán gyógyították meg. Kemót is kapott!
4/8 anonim válasza:
Nekem is van 1 ismerősöm, aki meggyógyult belőle.
Amúgy 2-12 éves kor között az ALL (az a leggyakoribb gyermekkori leukémia) kemoterápiával (nem "varázslókkal" és egyéb marhaságokkal) 90%-ban gyógyítható.
Ha idősebb az egyén, illetve más típusú leukémiája van (AML, CML, CLL stb), akkor a prognózis rosszabb.
6/8 anonim válasza:
Igen, nekem is gyógyult meg ismerősöm belőle, még kisgyerekkorában.
Ez nagyban függ attól, melyik típusú leukémiáról van szó (Akut Lymphoid Leukaemia-ALL, Akut Myeloid Leukaemia-AML, Chronicus Lymphoid Leukaemia-CLL, vagy Chronicus Myeloid Leukaemia-CML), és milyen életkorban jelentkezik, nameg attól is, mennyire agresszív és milyen korán veszik észre.
7/8 anonim válasza:
Igen a nénikém! Olyan dolgokat csinál amit én már nem is tudnék 24 évesen!:D Soha nem láttam még ennyire elemében!:D
8/8 anonim válasza:
Sziasztok! Igen, gyógyítható, ha időben diagnosztizálják és azonnal megkezdik a szükséges kezeléseket. Olvasgattam sokat a témáról, és közben jutott eszembe, hogy mindjárt itt van az adóbevallás, és még nem döntöttem, hogy kinek adom az adóm 1%-át. Én az „Együtt a leukémiás Gyermekekért Alapítványon” gondolkozom, most láttam facebook-on a parókás képeket sok ismerősömnél, és szerintem nagyon jó, hogy ennyire fel akarják hívni a figyelmet erre a gyógyítható betegségre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!