Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Az baj, hogy ha nem tisztítom...

Az baj, hogy ha nem tisztítom meg az arcom arctisztítóval mindennap az utcai szennyeződésektől? Vagy mindennap, ha utcáról hazamegyünk, akkor meg kell tisztítani valamilyen arclemosóval?

Figyelt kérdés
2011. aug. 10. 20:17
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

A válasz megírásának időpontja: ma 10:01

Az ilyen idiótákat miért nem tiltják ki az oldalról?

Arctonikot meggondolom még, bár azt is használtam már.

Ha kérdezhetem Te milyen arctonikot használsz?

2011. aug. 11. 11:51
 12/13 Tündérpor válasza:

Szia!

Én 'Nivea Visage Erfrischendes Gesichtswasser mit Vitaminen & Algenextrakten' tonikot használok. A hosszú névvel ellentétben - ami a drága készítmények sajátja - ez a termék nem került sokba, és január óta szuperül hat, így is még több mint fele megvan.

[link]

2011. aug. 11. 15:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Arckrem helyett probalj extra szuz oliva olajat hasznalni.

A parom (ferfi) ha kiszarad a bore, akkor mindig azt keni az arcara. Reggel furcsi utan bekeni, es mielott indul a munkaba letorli papirzsepivel. O eskuszik hogy ennel jobb nincs.

En inkabb zsiros boru vagyok igy nekem nem kell.

Borradir helyett pedig szodabikarbona. A legjobb :)

2011. aug. 11. 18:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!