Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Gyerekkorom óta van egy kis...

Gyerekkorom óta van egy kis sárgás színű árnyalata a bőrömnek. Van vagy volt nektek hasonló probléma? Mivel oldottátok meg? Gyógynövények? Minden érdekel.

Figyelt kérdés

Hasi ultrahang vizsgálaton enyhe májnagyobbodást állapított meg az orvos.

Egyébként nagyon sok répát eszem. Az is lehet az oka a sárgás színű bőrnek?

tegnap 20:47
 1/4 anonim ***** válasza:
15%
Nem, mi magyarok vagyunk..
tegnap 21:14
 2/4 anonim ***** válasza:

A majmegnagyobbodas az nem eleg magyarazat? Voltal hepatitiszes? Regen nem voltak rosszak a maj ertekek?

A repa, cekla extrem fogyasztasa ugyan okozhat sarga borszint es kiugro bilirubin szintet, mert tartalmazzak ezt az epefesteket, viszont attol meg a maj egeszseges.

Ha tudsz rola, hogy baj van a majaddal, akkor a magyarazat a sarga szinre megvan. Kerdes az, mit javasol az orvos, vagy ha nem lelkiismeretes, ennek kell.utanajarni, mi okozta es milyen kezelest igenyel. ( Akar Google es valodi orvosi, egeszsegugyi oldalak.)

tegnap 21:24
 3/4 A kérdező kommentje:
#2. Valami baj van és szerintem nem "csak" ennyi, viszont az orvosom egy balf..
tegnap 22:25
 4/4 A kérdező kommentje:

Nem tudom egyébként, annyira nincs megnagyobbodva.

Nem voltam hepatitiszes.

Azt nem tudom, hogy régebben milyenek voltak a májértékek.

Igazából a háziorvos mindent, de mindent elbagatellizált eddig.

Csináltassak újra laboratóriumi vizsgálatot?

Mire legyen vizsgálva a vér?

tegnap 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!