Igénybe vennétek? (többi lent)
Ismeritek a hangterápiát?
Igénybe vennétek?Ha igen,mennyit fizetnétek egy alkalomra?Ha nem,miért nem?
14:10 vagyok ->utánam szólónak.
Igen, gyakran van olyan, hogy az orvosok fejvakargatva küldik kilincstől kilincsig az embereket minden előrelépés nélkül. Viszont amit nagyon etikátlannak és mocskos dolognak tartok ebben az iparban, hogy ezek a műkuruzslók az ilyen emberek reményét és élniakarását használják ki nagyon gerinctelen módon.
Hány olyan történetet ismertem/hallottam, hogy a családban valaki súlyos beteg lett és a házat is eladták, hogy minden lehetséges módszert megpróbáljanak.
Akkor gurult el a gyógyszerem, amikor egy valami súlyos cisztás betegségben szenvedő gyereket elkezdtek hordani valami diplomás természetgyógyászhoz aki energiákat áramoltatott benne, egy kezelés több mint tízezer volt. Az apa meg mesélte, hogy az anyja sírva ment mindenkihez kölcsönkérni, mert az a jótevő kijelentette, hogy ennek a (20 perces) kezelésnek ennyi az ára és nem tud belőle engedni.
Na az iylenek azok, akik KIHASZNÁLJÁK az embereket, nem várhatnak el tőlük semmi eredményt, bármikor széttehetik a kezüket.
És valljuk be, az ilyen senkiháziak 95%-a közönséges csaló. Elvégzik a "Kristálygyógyászat I-II-III" tanfolyamokat 5 nap alatt és már nyitják is a rendelőiket.
Vagy pont pár hete találtunk meg nagymamámnál eldugva egy rakat levelet egy "jóstól" aki különböző instrukciókkal látta el, hogyan juthat 28millió forinthoz. Nem tudjuk mennyi pénzt szedett ki belőle, de a szövegekből kiderült, hogy több amulettet és könyvet is küldött neki. Szegény már több mint 80 éves és már nagyon nehezen veszi a valóságot, ez a tarkónlőnivaló mágus pedig ezt nyilvánvalóan kihasználta. Hivatalos szervek sajnos lassan őrölnek ezen a téren, rendőrséghez pedig nem fordulhatunk, mert nagymuter ott kapna infarktust, ha rendőrségen kikérdezik.
Neked tényleg jobbulást kívánok és sok sikert + ugyanúgy tanácsolom, hogy figyelemmel és nyitott szemmel járj.
Koszonom:)
Igazad van,tényleg vannak olyan emberek,akik a mások elkeseredtettségébol,bajábol akarnak hasznot húzni.Én is találkoztam már nem eggyel.
De jó emberismeronek tartom magam,és általában felismerem a csalókat.Mert aki tényleg segíteni akar a másikon,az elsosorban nem a pénzt látja meg benne.
És nyitott szemmel járok,csak olyanhoz megyek,akinek jól utánaérdeklodtem,megbízhatónak tartok,és érzem,hogy használ a modszer.
Ilyen josnos torténetem nekem is van.Elkezdett egy ,,jósno´´ levelekt kuldozgetni a nagyszuleim címére.Mindenfélét ígért,kulonbozo osszegekért.De nem válaszoltunk neki,aztán egy ido után abbahagyta.Gondolom talált újabb áldozatokat.
Lehet,hogy nektek is ugyanahhoz a josnohoz volt ,,szerencsétek´´.
És még sorolhatnám,hogy hány ilyen kókler akart még palira venni.
Valóban,vannak csalók,de nem mindenki az!És elborultnak nevezni bárkit,aki pl:nem orvos?
Azért az szerintem elég gyanús,ha valaki irreális összeget kér valamiért.És sajnos az időseket nagyon könnyű befolyásolni,meg persze akinek gyereke van.Lehet én is bele esnék a csapdába,ha a kislányomról lenne szó.
Velem is volt olyan,hogy beteg lettem és évek kellettek hozzá,hogy rájöjjenek az orvosok,hogy mi bajom van.Szerencsére fájdalmaim nem voltak és 3 éve már semmi tünetem nincs,mégse volt kellemes az a tanácstalanság és az a sok vizsgálat.
Megmondom őszintén,ha egyszer hangterápiával fogok foglalkozni (ami egyébként több ezer éves múlttal rendelkezik),nem a pénz lesz az elsődleges,ezért is tettem fel a kérdésemet.És az első kezelés ingyenes lesz,hogy ki lehessen próbálni.Mindig is az vezérelt,hogy másokon tudjak segíteni.Szerintem nem vagyok ebben egyedűl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!