Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Igénybe vennétek? (többi lent)

Igénybe vennétek? (többi lent)

Figyelt kérdés

Ismeritek a hangterápiát?

[link]

Igénybe vennétek?Ha igen,mennyit fizetnétek egy alkalomra?Ha nem,miért nem?

2011. júl. 24. 00:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Van benne egy kis húrelmélet :) Hát ha már az orvosok nem tudnak segíteni akkor kipróbálnám,de mivel csóringer vagyok,nem fizetnék érte többet mint 5000,sőt!
2011. júl. 24. 16:12
 2/14 A kérdező kommentje:

Én ezt tapasztalatból mondom,hogy hatásos!!!

Tehát max 5000et fizetnél.Ok,köszi!

Többiek válaszát is várom!

2011. júl. 24. 21:22
 3/14 anonim ***** válasza:

Én hosszú ideje tartó betegségben,fájdalomban szenvedek.

Rengeteg orvosnál voltam már,tobb alternatív gyogymodot is kipróbáltam,de sajnaos hiába.

A hangterápiát még nem próbáltam,de kiprobálnám,ha találnék olyan helyet,ahol csinálják.

Ha nagyon sok alkalomra lenne szukség,hogy hasson,akkor max 2000 ft-ot fizetnék,de ha pár alkalom után hatásos lenne akkor 5000ft-ot.

2011. júl. 26. 20:39
 4/14 A kérdező kommentje:

Veszteni valód nincs.Több helyen van ilyen az országban,csak még nem olyan elterjedt.

Igazából én ezzel szeretnék foglalkozni,és azért érdekel,hogy ki mennyit áldozna erre.

Köszi az eddigi válaszokat!

2011. júl. 27. 23:17
 5/14 anonim ***** válasza:

A kérdés eléggé hirdetés szagú...

Egyébként egy újkeletű lehúzás, zéró fizikai és biológiai ismeretű embereknek:

"A tradicionális tálak 7–12 féle fémből készülnek, szakrális helyeken. A 7 ősi égitest szerint – arany-Nap, ezüst-Hold, higany-Merkúr, vörösréz-Vénusz, vas-Mars, ón-Jupiter, ólom-Szaturnusz, ezen kívül cinket, piritet, bizmutot tartalmaznak"

...inkább ez az ezotéria témakörbe illik. Ha pl gyerekem lenne beteg az utolsó lenne, hogy szakrális helyen kovácsolt csodalábasokat kongassanak a fején.

Elég elborultnak kell ehhez lenni...

2011. júl. 28. 14:10
 6/14 anonim ***** válasza:

Tudod,ha már évek ota betegségekkel és állandó fájdalommal kuzdesz,egyik orvostol a másikig járkálsz,de nem tudnak segíteni,próbálsz mindenáron meggyogyulni,sikertelenul,és ugy érzed,hogy már semmi nem segít,akkor,minden lehetoséget megragadsz,ami még reményt adhat arra,hogy felébredj ebbol,a rémálomból.

Mondom ezt 19 évesen,úgy,hogy egyik pillanatról a másikra kezdodott a betegségem,évek ota tart,ugy érzem,hogy elszaladt a fiatalságom,ugy,hogy nem is élhettem igazán,mert a betegség megakadályozott benne.Ez nem élet,hanem egy rémálom,ami úgy érzem sosem fog véget érni.

2011. júl. 28. 22:52
 7/14 anonim ***** válasza:
...és ha te elborultnak tartasz olyan embereket,akik próbálnak mindenben reménykedni,akkor orulj annak,hogy neked nem kell ilyen ,,hulyeségekkel´´ foglalkoznod,egészséges vagy,és kívánom,hogy az is maradj.
2011. júl. 28. 22:55
 8/14 A kérdező kommentje:

Kedves 14:10!

Akkor nem jó a szaglásod,mivel ez nem hírdetés.Nincs mit hírdetnem,mivel nem foglakozom még ezzel.Csak szeretnék a jövőben.És csak kíváncsi voltam,ki mennyit fizetne ilyen kezelésért.

Én is szkeptikus voltam,amíg ki nem próbáltam.És az ismerőseim is kipróbálták.Hát,tudnék mesélni.

2011. júl. 28. 23:17
 9/14 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Nekem is ezek a gondolatok jutottak eszembe,ahogy elolvastam az előtted szólót.Sajnálom,ami veled történik,remélem vége lesz a rémálmodnak!

Valóban,aki beteg,minden lehetőséget megragad,főleg ha mondjuk a gyerekemről lenne szó.

2011. júl. 28. 23:21
 10/14 anonim ***** válasza:

Koszonom a kedves szavakat.Én is ezt remélem.

Megkérdezhetem,hogy milyen tapasztalataid vannak a hangterápiával kapcsolatban?

2011. júl. 28. 23:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!