Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mi a véleményetek Kovács-Magya...

Mi a véleményetek Kovács-Magyar András táltosról?

Figyelt kérdés
2011. jún. 21. 14:40
1 2
 11/19 anonim válasza:
82%
Tenyérbemászó stílusú szélhámos.
2012. szept. 1. 00:05
 12/19 anonim ***** válasza:
76%

Hihetetlen,amikor látom a TV-ben,hogy pár kártyából megmondja,hogy kinek van jó helyen az ágya, kire telepedett rá szellem. Egyáltalán nem hiszem el,hogy csak így látatlanba, egy ismeretlen helyről úgy tudjon beszélni,hogy a betelefonálókat maximálisan megtudja győzni.

A szellemekről nem is beszélve! Az egyik szomszédunk már minden vagyonát oda hordja,mert mindig talál rajta valamit /10 ezer 1 szellem levétele, hát mit mondjak, ezt én is szívesen tenném, ha tudnám,hogy nem ártanék vele senkinek! Egy ilyen "nagy tudású ember" miért van rászorulva,hogy a TV-ben reklámozza magát???!!!

2012. szept. 30. 10:06
 13/19 anonim ***** válasza:

Előzőre: ő is pénzből él. Ettől függetlenül részben nekem is gyanus az ürge.

Ne feledd: az élet minden területén vannak csalók illetve hozzá nem értők, és vannak hozzáértők, hitelesek is.

Attól még, hogy nem vagy tisztában avval, hogy minden mindennel összefügg, attól még létezhet adott dolog. Ez nem hit kérdése, ez gondolkodás kérdése. Így a nem látható pl. lelki dolgok is megérthetőek más dolgokkal való összefüggéseivel, pl. eldöntöd előre, hogy egy adott kártyakombináció számodra jelentsen X dolgot, egy másik kártya, vagy kártyakombináció meg jelentsen számodra Y dolgot és így tovább, majd eldöntöd, milyen TENDENCIÁT -azaz a jelennel összefüggő dolgot- akarsz megérteni (ugyanis a jövő nem fix, hanem lehetősége sora, és ajelenben a múlt is, és a jövőlehetősége is benne foglaltatnak, a te jövőd rajtad IS múlik), nos, ezek után a kérdésedre koncentrálsz, és 100%, hogy ami kártyát/kombinációt "véletlenszerűen" kihúzol, az nem lesz véletlen, ahogyan semmi sem véletlen, hanem minden mindennel összefügg, tehát mutatni fog számodra szimbolikusan tartalmat a kérdésedben foglalt tendenciára, jelenből jövőbe tartó irányra.

Ezt termsézetesen nem csak kártyával teheted, hiszen -nem győzöm hangsúlyozni- minden mindennel öszefügg, tehát ha te papírfecnikre felírsz általad kitalált jeleket, vagy saját "fecni-sorrend-kombináció-jelentéssort" kitalálsz magad számára, akár teljesen egyedit, az is TÜKRÖZNI fogja azt, ami abban a pillanatban megfogalmazódott benned, legyen az kérdés, vagy egy érzés, egy gondolat, stb. Mégpedig az általad értelmezett módon fogja tükrözni.

Szimbolikusan, épp úgy, ahogy azok, amiket álmodsz éjjel.

2012. szept. 30. 10:18
 14/19 anonim ***** válasza:

Kiegészítem előző soraimat: nyilván e folyamat, hozzáállás arra is vonatkozik, amikor adott személy másvalakivel összefüggő kérdést vizsgál, és persze itt is kérdéses, hogy mennyire hozzáértő, beleérző az illető, milyen szintű a képessége, milyen arányban téved illetve lát bele adott dologba.

Egyszerű bizonyítani: le kell mérni, a múltba mennyire lát bele. Az könnyebb is. Pár embernek már leesett az álla, hogy miket megmondtam a múltjáról, olyanoknak is, akikkel életemben csak neten kommunikáltam sose láttam, sose ismertem. Némelyikükkel utólag élőben találkoztam, éveken át ismeretség szövődött, és megtudtam más forrásból is, hogy nem csupán "rám hagyta" az illető, hogy mintha igazat mondtam volna anno a múltjáról, hanem tényleg úgy volt.

Nem reklámból mondom ezt, hanem példaként, és nyilván egy saját példa meggyőzőbb lehet. De a lényeg a téma kapcsán az, hogy GONDOLKODJ, KÉRLEK, ÖNÁLLÓAN és alaposan, valamint tapasztalataidat is vesd össze.

A materializmus és az ateizmus ("hitetlenség") az egyik legnagyobb vallás, hit! :) "Hiszem , ha látom". :D Az érzékszervek csapdája...

Szóval... hit nem sok kell, inkább gondolkodjatok, ÉS ÖNÁLLÓAN, légyszíves... ha nem akarjátok becsapni önmagatokat. ;-)

Nekem meg tudod mi "hihetetlen", kedves előző? ;-) ("Hihetetlen": idézőjelben.) Az, hogy a többség a tudósoknak hisz, akik nagyrészt az orruknál fogva vezetik a tömegeket, hiszen a tudósok a hatalom embereinek vannak kiszolgáltatva, így többségében manipulálni kénytelenek a kutatási eredményeikről szóló infókat, a médiákon át. És általában nem is kicsit... (A spirituális képességű, vagy önmagukat annak mondók emberek EGY RÉSZE is csaló, részben ők is a hatalom emberei által, "fentről", azaz a hiteltelen részük.) Amit az iskolában tanulunk, 6 éves kortól a professzori címig, annak 70-80%-a erős torzítás, vagy teljes hazugság, félrevezetés. A maradék kb. 15-20%-a enyhébben az, és ezeknél inkább nem a dolog ténye, hanem oka van torzított infóként tálalva a néptömegek elé. A maradék néhány %, ami teljesen igaz, az is azért, mert a hazugság a leghatásosabb, ha némi igazságot is kevernek bele... :S

2012. szept. 30. 10:33
 15/19 anonim ***** válasza:

...még valami: a tudósok gyakran egymással is vitáznak, melyiküknek van igaza, már csak emiatt se egyértelmű a materialista tudósok (az akadémikusok) következtetése, megállapítása a dolgokról. Csak kb. 100 éve, a kvantumfizika felfedezése (erre épül a mai technikai világ) óta kezdenek ők is rájönni, hogy amikor vitáznak, hogy adott dolog, fekete-e, vagy fehér, jobbra, vagy balra, kevés, vagy sok, alacsony, vagy magas az adott dolog, olyankor valójában MINDEGYIKÜKNEK igaza van... hiszen a legtöbb dolog szempontfüggő és viszonylagos, valamint szubjektív...

Épp ezért a tudomány is hasznos dolog, a spiritualizmus is, csak hát mindegyikük egyformán szolgáltat tévutakat, tévelygést, felesleges bonyolítást; de épp így az ellenkezőjét is. :)

2012. szept. 30. 10:39
 16/19 anonim ***** válasza:

JAVÍTOM az előző 3 beírásom közül az első kapcsán ezeket:

lehetősége sora = lehetőségeK sora

jövőlehetősége = jövőlehetőségeK

2012. szept. 30. 10:44
 17/19 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem nagyon érdekes dolgokat mond el az András, érdemes Őt meghallgatni, legalább egyszer.

A Táltos Közösség egyik Szent helyére szoktam eljárni, mindenkinek ajánlom, hogy menjen el legalább egyszer, ezen a helyen hallottam Andrást beszélni, illetve több Táltos Tanítványaival is beszéltem és találkoztam.

Bevallom, egyszer csalódtam az Andrásba. Szintén a Szent helyükön voltam, és akkor többen is voltunk kint ugyanis szép volt az idő.

Egyszer csak megérkeztek a táltosok, akik félrevonultak. Közülök 2-3-an jöttek hozzánk pár szót váltani, viszont az András nem, ami azért sértő is volt szám(unk)omra. Akkor úgy gondoltam, mivel Ő a Táltosok feje, illendő lett volna 2-3 szót váltani az ott jelenlévőkkel, továbbá maximum egy áldást adni.

Kezelésükön nem voltam, viszont volt szerencsém energiát kapni az egyik táltostól. Az nagyon jó érzés volt.

2012. okt. 24. 14:03
 18/19 anonim ***** válasza:
87%

Én voltam nála az egész családommal. Anyukám az egyik szemére abszolut nem lát, a másikra most megy el a látása. A Debreceni Egyetemen, mondanom sem kell milyen komoly orovosk vanna, nem sok jóval biztatják. Elmentünk Kovács- Magyar A-hoz, először is ő nem volt ott, nem ő foglalkozik a tanítványokkal hanem a tanítványok. Meg kell mondjam, már voltunk néhányszor (3*) nála, de még semmi javulás.

Rólam szellemet vettek le, ez benne van a felmérés árában, miután levették, leszoktam a cigiről, lenyugodtam teljesen, és az egyetemi vizsgáimra olyan szinten tudtam készülni(pl. koncentráció),hogy nagyon szép eredményeim lettek. De mentem ezügyben még utána 2*- de, semmi.

Testvérem fiatal, de a térdében annyira el vannak kopva a porcok, hogy azt mondta neki egy nagyon jó orvos, hogy kb. 10 év múlva implantátum, mert most még túl fiatal hozzá, de így nem élhet. Gondolhatjátok, a két csont egymást dörzsölte. Eljött velünk ő is Kovács-hoz, a táltos masszázzsal 3 alkalom és gyógyszer nélkül tud élni, nem fáj a lába. Apukámat a gerincével gyurtak 1*, azóta semmi baja. 72 éves. Viszont, mindenkiről vettek le szellemet, mert állítólag volt, ez 4 ember 10000 ft, plusz a masszázs 4*10000, tehát van benne igazság is, de van benne nagyon nagy humbuk is.

Tehát nem tudom az elmondottakból mindenki állapítsa meg szerinte mi és mennyire igaz.

2012. okt. 28. 12:53
 19/19 Király Péter 1 válasza:
46%

Igen is vannak szellemek, lények a házban nálunk átjáró házuk van látom, érzékelem őket, ki hisz benne ez a kérdés.

Én mint spirituális ember nyilván ebben hiszek, el is üldözöm őket.. Egyébként embert nem ismerem..

2016. máj. 25. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!