Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Hogyan vegyem fel a kapcsolato...

Hogyan vegyem fel a kapcsolatot Kovács-Magyar András táltossal?

Figyelt kérdés
Gerincproblémáim vannak és szeretnék legalább egyszer eljutni Kovács-Magyar András táltoshoz. Sajnos vidéki vagyok és ez csak nehezíti a dolgot. Ha felhívnám telefonon és kérnék tőle időpontot kb. leghamarabb mikor tudna fogadni, és még miket kell előre megbeszélnünk... Olyanoktól kérdezném, akik már voltak nála legalább egyszer; felvették vele a kapcsolatot...
2010. márc. 26. 23:25
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
2010. márc. 26. 23:28
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha találkozol vele, akkor kérd el az orvosa telefonszámát, mert úgy tudom, hogy a gerincsérvét kórházban hozták helyre...

A kérdésedre válaszolva, a honlapjukról idézem az elérhetőséget:

Energia Gyógyító Központ

H-1143 Budapest, Tábornok út 11/A.

I. emelet / 11. ajtó

(A 2. metró Stadionok megállójánál)

Telefonszámunk: +36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186

E-mail: taltos@taltos7.hu

2010. márc. 26. 23:30
 3/21 A kérdező kommentje:
Nem gerincsérvem van, hanem gerincferdülésem, bár nem tudom, h ez módosít-e vmit a válaszodban kedves 2. válaszoló. Egyébként köszönöm a gyors segítséget. :) Szerintetek egy kezeléssel sokat segíthet?
2010. márc. 26. 23:32
 4/21 A kérdező kommentje:
A megadott telefonszámon magát Kovács-Magyar Andrást érem el, vagy valaki mást???
2010. márc. 26. 23:37
 5/21 anonim ***** válasza:
40%

[link]

Jó nagy sarlatánság. Méghogy táltos.

2010. márc. 27. 12:14
 6/21 A kérdező kommentje:
Én hiszek benne... Talán azért, mert ő lehet az egyetlen, aki segíthet abban, hogy ne kellessen megműteni. Már több embernek segített... talán én is közéjük tartoznék... bárcsak!
2010. márc. 27. 13:42
 7/21 anonim ***** válasza:
10%
Az csak a hit, ami segített. Ennyi erővel nekem is adhatnád a pénzt. Annyit, amit ő tud, én is tudok. Sőt, én valószínűleg orvostanhallgatóként többet tudok...
2010. márc. 27. 20:57
 8/21 anonim ***** válasza:

Nem akarlak elkeseríteni kedves kérdező, de szerintem ő csak a lelki eredetű betegségeket tudja gyógyítani. A legtöbb daganat, és nagyon sok betegség tud emiatt kialakulni.

A gerincferdülés meg olyan betegség ami a rossz testtartástól alakul ki. DE a rossz testtartást is okozhatják lelki eredetű problémák. Pl a közösségben elfoglalt alacsony státusz, alacsony megbecsülés. Erről egyszer Raschburg Jenő beszélt a rádióban.

Ha el is mész hozzá, ne mellőzd az orvosok véleményét és segítségét.

2010. márc. 30. 10:06
 9/21 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:

Gerincferdülése sok embernek van (nekem is), és elég sokféle módozatban.

Elvileg, vagyis inkább tapasztalatilag segíthet a szellemgyógyászat, agykontroll, reiki, stb., de szerintem egyszerűbb, közvetlenebb módszerek is vannak.

Pl. kitűnő "csontkovácsok", mozgásterapeuták, kineziológusok is vannak.

Én speciel csak a rendszeres és változatos mozgást (sportot) alkalmazom erre a célra.

2010. márc. 30. 15:07
 10/21 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
32%

Az Izomkontroll módszerről az Izomkontroll című könyv ad bővebb információt.

Néhány ösztönző izomkontrollos sikertörténet:

- Középkorú, budapesti asszony, aki porckorongsérv miatt kínlódott, se ülni, se állni nem tudott már. Várta a 2 hét múlva esedékes műtétjét. Nyolc izomkontrollos gyógytornakezeléstől egy hónap alatt teljesen rendbe jött, s azóta is, köszöni, jól van.

- Barátom feleségét kéthetente kellett injekciózni makacs derékfájása miatt. Néhány izomkontrollos gyógytornakezeléstől már csak emlék a derékfájás.

- Fiam lábszárfájdalma miatt már röntgen- és ultrahangvizsgálat is történt. Egyetlen izomkontrollos gyógytornakezeléstől rendbejött.

(Agykontrolltanfolyamot végzettek ingyenes izomkontrollkezelésre jelentkezhetnek Egészségközpontukban: 1/210-3991).

[link]

[link]

2010. márc. 30. 20:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!