Hogyan vegyem fel a kapcsolatot Kovács-Magyar András táltossal?
Ha találkozol vele, akkor kérd el az orvosa telefonszámát, mert úgy tudom, hogy a gerincsérvét kórházban hozták helyre...
A kérdésedre válaszolva, a honlapjukról idézem az elérhetőséget:
Energia Gyógyító Központ
H-1143 Budapest, Tábornok út 11/A.
I. emelet / 11. ajtó
(A 2. metró Stadionok megállójánál)
Telefonszámunk: +36-1-251-4983 vagy: +36-1-222-3186
E-mail: taltos@taltos7.hu
Jó nagy sarlatánság. Méghogy táltos.
Nem akarlak elkeseríteni kedves kérdező, de szerintem ő csak a lelki eredetű betegségeket tudja gyógyítani. A legtöbb daganat, és nagyon sok betegség tud emiatt kialakulni.
A gerincferdülés meg olyan betegség ami a rossz testtartástól alakul ki. DE a rossz testtartást is okozhatják lelki eredetű problémák. Pl a közösségben elfoglalt alacsony státusz, alacsony megbecsülés. Erről egyszer Raschburg Jenő beszélt a rádióban.
Ha el is mész hozzá, ne mellőzd az orvosok véleményét és segítségét.
Gerincferdülése sok embernek van (nekem is), és elég sokféle módozatban.
Elvileg, vagyis inkább tapasztalatilag segíthet a szellemgyógyászat, agykontroll, reiki, stb., de szerintem egyszerűbb, közvetlenebb módszerek is vannak.
Pl. kitűnő "csontkovácsok", mozgásterapeuták, kineziológusok is vannak.
Én speciel csak a rendszeres és változatos mozgást (sportot) alkalmazom erre a célra.
Az Izomkontroll módszerről az Izomkontroll című könyv ad bővebb információt.
Néhány ösztönző izomkontrollos sikertörténet:
- Középkorú, budapesti asszony, aki porckorongsérv miatt kínlódott, se ülni, se állni nem tudott már. Várta a 2 hét múlva esedékes műtétjét. Nyolc izomkontrollos gyógytornakezeléstől egy hónap alatt teljesen rendbe jött, s azóta is, köszöni, jól van.
- Barátom feleségét kéthetente kellett injekciózni makacs derékfájása miatt. Néhány izomkontrollos gyógytornakezeléstől már csak emlék a derékfájás.
- Fiam lábszárfájdalma miatt már röntgen- és ultrahangvizsgálat is történt. Egyetlen izomkontrollos gyógytornakezeléstől rendbejött.
(Agykontrolltanfolyamot végzettek ingyenes izomkontrollkezelésre jelentkezhetnek Egészségközpontukban: 1/210-3991).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!