Hogyan vegyem fel a kapcsolatot Kovács-Magyar András táltossal?
20:24-es
Ne itt reklámozz! Fizettél a reklámfelületért?
Ha segíteni akarsz, tedd ingyen, mindenféle reklám nélkül.
Alljon meg a menet! Nem épp ugy mukodik. Az, h mért vannak még orvosok, az egy nagyon bonyolult gazdasagpolitikai kérdes. Ami a betegsegeket illeti, a betegsegek 99%-a lelki eredetu. Én tanultam nála, és tenyleg komoly dolgokrol lehet tanulni nala, amik mukodnek, és mukodtek az oseinknel is. Ő az őseink tudasanak egy toredeket tudja, és vannak helyzetek, amikor a táltos tudas a jobb, és vannak helyzetek, amikor biza jobb, ha orvoshoz mesz. Szerintem mukodnek a modszerei, ami meg a hitet illeti, szerintem még egy versiket sem tudnank megtanulni, ha nem hinnenk benne, h meg tudjuk tanulni. Nem?
Van egy jo öreg mondas: "Ha azt hiszem valamirol, h sikerulhet, vagy azt, h nem, mindkét esetben igazam van."
Természetesen vannak hibai, mert ő is ember, de én ismerem személyesen, sokszor beszéltem vele, apamnak haver féléje is, de engem meggyozott az, hogy lattam, miket tud, résztvettem tanfolyamain is, és kicsit lattam a dolgokat belulrol. Szerintem akiknek gondja van vele, azt eddig azt hallottam, hogy picit "szereti a penzt" jobban, mint ahogy "illene" sokak szerint, viszont ez megint vita targyat kepezhetné.
Arrol, hogy mukodik-e a teknikaja, modszerei (amik igazabol csak felelevenitett tudas, hisz őseink is ismertek) arrol a referencia tanuskodik, ami egy elég hosszu lista. S ez a tudas csak egy nagyon apro töredéke annak, amit a régi, igazi taltosok ismertek.
Szm most itt nincs értelme olyanrol vitatkozni, h létezik-e, v nem, ami az orrunk elott van, és latjuk HA AKARJUK, hogy hogy van.
23:30
ezt tudhatnád, hisz ő is többször elmondta (a videóin is) hogy nem lehet az egész gerincet gyógyítani az ő módszerével, neki az utolsó két csigolyánál volt problémája, amihez ő már nem fér hozzá, de ő sosem állította, hogy az egész gerincet gyógyítja, csak bizonyos csigolyákat, amelyekhez a főbb szervek tartoznak. Ha jól tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!