Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Hogyan vegyem fel a kapcsolato...

Hogyan vegyem fel a kapcsolatot Kovács-Magyar András táltossal?

Figyelt kérdés
Gerincproblémáim vannak és szeretnék legalább egyszer eljutni Kovács-Magyar András táltoshoz. Sajnos vidéki vagyok és ez csak nehezíti a dolgot. Ha felhívnám telefonon és kérnék tőle időpontot kb. leghamarabb mikor tudna fogadni, és még miket kell előre megbeszélnünk... Olyanoktól kérdezném, akik már voltak nála legalább egyszer; felvették vele a kapcsolatot...
2010. márc. 26. 23:25
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
42%
Fölmerül a kérdés, hogy tulajdonképpen miért léteznek még orvosok és kórházak, mikor ilyen lovak, vagy táltosok vagy mi, úgy is mindent meg tudnak gyógyítani ránézéssel?
2010. márc. 30. 21:11
 12/21 anonim ***** válasza:

20:24-es

Ne itt reklámozz! Fizettél a reklámfelületért?

Ha segíteni akarsz, tedd ingyen, mindenféle reklám nélkül.

2010. márc. 30. 23:15
 13/21 anonim ***** válasza:
65%

Alljon meg a menet! Nem épp ugy mukodik. Az, h mért vannak még orvosok, az egy nagyon bonyolult gazdasagpolitikai kérdes. Ami a betegsegeket illeti, a betegsegek 99%-a lelki eredetu. Én tanultam nála, és tenyleg komoly dolgokrol lehet tanulni nala, amik mukodnek, és mukodtek az oseinknel is. Ő az őseink tudasanak egy toredeket tudja, és vannak helyzetek, amikor a táltos tudas a jobb, és vannak helyzetek, amikor biza jobb, ha orvoshoz mesz. Szerintem mukodnek a modszerei, ami meg a hitet illeti, szerintem még egy versiket sem tudnank megtanulni, ha nem hinnenk benne, h meg tudjuk tanulni. Nem?

Van egy jo öreg mondas: "Ha azt hiszem valamirol, h sikerulhet, vagy azt, h nem, mindkét esetben igazam van."

2010. ápr. 13. 18:33
 14/21 anonim ***** válasza:
43%
Őseink jól meg is haltak 30-40 évesen. Ennyit az akkori orvostudományról.
2010. ápr. 13. 18:48
 15/21 anonim ***** válasza:
80%
Hat egyszeris te nem tudhatod, h meghaltak-e 30-40 eves korban, masodszor pedig amit éltek, ha keves volt, ha sok, de egeszegesen eltek le. Harmadszor meg honnan ertesz te a taltos tudashoz? Tanultal rola, hany konyvet olvastal el rola, kikkel beszeltel a temaban, h ennyire atlatod, h akkor mennyit is eltek az emberek?
2010. ápr. 19. 08:55
 16/21 anonim ***** válasza:
48%

Meghaltak korán hidd el, vagy olvass utána.

[link]

És pont azért haltak meg, mert már 20 évesen nyavajáik voltak, amit nem tudtak gyógyítani.

Hogy egy táltos sem fogja ezt gyógyítani, ahhoz bőven elég elolvasna az elején belinkelt honlapról pl ezt:

[link]

2010. ápr. 19. 10:48
 17/21 anonim ***** válasza:
Ez az ember nekem nem szimpi, nem sok jót hallottam róla. Vannak sokkal jobb csontkovácsok pl: [link]
2010. júl. 26. 16:59
 18/21 A kérdező kommentje:
Miért nem szimpi? Kifejtenéd légyszíves? Kíváncsi vagyok rá.
2010. júl. 26. 20:13
 19/21 anonim ***** válasza:
58%

Természetesen vannak hibai, mert ő is ember, de én ismerem személyesen, sokszor beszéltem vele, apamnak haver féléje is, de engem meggyozott az, hogy lattam, miket tud, résztvettem tanfolyamain is, és kicsit lattam a dolgokat belulrol. Szerintem akiknek gondja van vele, azt eddig azt hallottam, hogy picit "szereti a penzt" jobban, mint ahogy "illene" sokak szerint, viszont ez megint vita targyat kepezhetné.

Arrol, hogy mukodik-e a teknikaja, modszerei (amik igazabol csak felelevenitett tudas, hisz őseink is ismertek) arrol a referencia tanuskodik, ami egy elég hosszu lista. S ez a tudas csak egy nagyon apro töredéke annak, amit a régi, igazi taltosok ismertek.

Szm most itt nincs értelme olyanrol vitatkozni, h létezik-e, v nem, ami az orrunk elott van, és latjuk HA AKARJUK, hogy hogy van.

2010. júl. 28. 23:00
 20/21 anonim ***** válasza:

23:30

ezt tudhatnád, hisz ő is többször elmondta (a videóin is) hogy nem lehet az egész gerincet gyógyítani az ő módszerével, neki az utolsó két csigolyánál volt problémája, amihez ő már nem fér hozzá, de ő sosem állította, hogy az egész gerincet gyógyítja, csak bizonyos csigolyákat, amelyekhez a főbb szervek tartoznak. Ha jól tudom.

2011. aug. 30. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!