Mi a véleményetek Kovács-Magyar András táltosról?
Nem tudok semmit róla,csak,hogy gyógyító.Szeretném felkeresni,mert régóta tartó egészségugyi problémákkal kuzdok,és már rengeteg mindent kipróbáltam.
Tapasztalatokra lennék kíváncsi vele kapcsolatban.
A "gyógyító" tevékenységei közül egyedül a csontkovácsolásnak van értelme, de a "szellemek vannak a gerinceden/házadban, de 50ezerért kiűzöm" kategóriájú tevékenységei már a kuruzslás határát súrolják.
Szóval, ha dugig vagy pénzzel és nincs komoly betegséged, de vágysz egy kis hókusz-pókuszra, akkor menj hozzá.
Ellenben, ha komolyabb bajod van, akkor inkább (magán)orvoshoz menj, mert árban ugyanott van, de biztos, hogy jobb kezelést fog ajánlani (csak "varázsolni" nem fog).
Szubjektíve az alapján amit olvastam a honlapján, bár egyesek "táltott szájjal" ;) tekintenek rá, én nem mennék hozzá, legfeljebb alkalmilag apróbb problémával. Nekem az jön le a honlapról, hogy "túl van lihegve" a képessége, sok a körítés, stb.
Azonban döntsd el magad, személyesen még nem találkoztam vele, szóval csak szerény kiegészítést tettem. Vannak közvetlen tapasztalataim más term.gyógyászokról, 15 éve tanulok is alap szinten elméletben, plusz gyakorlatban kísérletezve önmagamon sokféle ilyen vonatkozású dolgot, tehát van némi rálátásom ezen praktikákra, ezért bátorkodom most az élő találkozás tapasztalata híján is véleményt mondani, hiszen a kiinduló kérdés alapvetően erről szól.
Az életemet köszönhetem neki.
Ezen nincs mit magyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!