Az izom le tud tapadni? Például a vállamon.
Figyelt kérdés
Sziasztok! Az a helyzet, hogy elkezdtem kondizni 3 és fél hónapja. Arra lette figyelmes, hogy a bal vállamon nem fejlődik az izom. Ha nincs róla elképzelés, majd rakok fel képet holnap.
Nem mellékesen edzésen is érzem, hogy sokkal gyengébb a bal vállam az azt megerőltető gyakorlatoknál. Erre milyen gyógymód lehetséges?
2011. máj. 27. 21:44
1/10 anonim válasza:
ha féloldalasan fejlődsz az valószínűleg azért van, mert nem jól csinálod a gyakorlatot. Próbáld meg úgy, hogy jobban rákoncentrálsz az adott izomra. és kezd kisebb súllyal, vállnál ez normális.
2/10 yuda válasza:
Lehet jobb, ha raksz fel képet, mert így azt is mondhatom, hogy a két tenyered, vagy két lábad sem egyforma..stb- miért kellene a két válladnak egyformám izmosnak lenni, főleg ha 3 hónapja kezdted és mondjuk előtte jobb kezes voltál egész életedben -így azt használtad jobban -persze hogy izmosabb!
3/10 A kérdező kommentje:
2011. máj. 27. 22:02
4/10 anonim válasza:
Senkinek sem egyforma a két válla. Valószínűleg emiatt nem leszel testépítő bajnok, de gondolom nem is arra hajtasz :) Egyébként amit az első írt: koncentrálj edzés közben az izomra, és jó lesz.
5/10 Smartguy86 válasza:
Az izmok tapadási pontjait nem tudod befolyásolni, az genetikailag alakult úgy. Senki sem tökéletesen szimetrikus, de az előzőnek igaza van: emiatt már nem valószínű, hogy testépítő bajnok leszel - de nem baj, amatőrben nyerhetsz ezt-azt, aztán maradj inkább egészséges:) Ha nincsenek ilyen terveid, akkor meg szard is le:P
6/10 Smartguy86 válasza:
Másfelől: folytasd az edzést, figyelj a helyes gyakorlatvégzésre - később a fejlettebb vállad lelassul a fejlődésben, a fejletlen meg majd utoléri akkor. Ez így normális!
7/10 A kérdező kommentje:
Értem. Azt hittem, hogy valami gyógymasszőr meg tudná oldani a problémát.
Hát igazából nem szeretném versenyszerűen űzni a sportot. Lejárok heti 3-4szer ezzel megelégszem. Remélem nem lesz nagyon szembetűnő a különbség. :D
Köszönöm a válaszokat.
2011. máj. 28. 10:14
8/10 anonim válasza:
Egyébként a gyógymasszőr, de sokkal inkább a csontkovács nagyon hasznos, én csak ajánlani tudom. (jómagam is edzek)
9/10 csaba0728 válasza:
Szia!Nekem is ugyan ez a bajom!A jobb vállam sokkalnyüzügébb!A fejmögül nyomás a bünös ferdén nyomom!Lejebb vettem a súlyt és odafigyelek nyomáskor remélem majd beér igy a jobb vállam!Szerintetek?Jól gondolom?
10/10 csaba0728 válasza:
Neked sikerült jobban megedzened kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!