Ha minden nap megeszek kb 5-6 gerezd foghagymát akkor az érződni fog rajtam?
Több, mint valószínű. Az izzadtságban biztosan érződik. Ha turmixban iszod, akkor a szádba kerülve ott is maradhat belőle, aminek aztán a bomlástermékei adják a rossz (kénes) leheletet. Persze egészséges, csak szagosít :D
Amúgy ne nyeld le rágás nélkül, mert a gyomrodnak nehéz lesz úgy lebontania. Az nem tesz jót...
A foghagymatol nem leszel budos. A foGhagymatol viszont igen :)
Ha belefozod kajaba, akkor nem sokat er.
Ha tenyleg fokhagyma kurat akarsz tartani akkor javaslom a kovetkezot:
apritsd ossze a kivant mennyisegu gerezdet, majd egy pohar vizzel es egy kis citrom levevel minden reggel ehgyomorra idd meg. Utana meg 10-20 percig ne egyel.
Az ures gyomorban a fokhagyma nagyon hamar megemesztodik es nem leszel tole egyaltalan budos. Legalabbis a szadnak nem lesz szaga.
En honapokig csinaltam es reggel a kollegakon teszteltem a szagot, es soha nem ereztek belole semmit. (igaz en napi 3-4 gerezdet ettem/ittam es egy juicer-gep segitsegevel csak a fokhagyma levet ittam meg, a rostjat nem nyeltem le)
Ha barmi massal kevered (turmix, piritos stb), akkor ott fog ucsorogni a gyomrodban, varja, hogy a gyomor emessze a tobbi kajat, addig o meg mergeben elkezdi arasztani a szagat! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!