Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan egyem meg a foghagymát...

Hogyan egyem meg a foghagymát és a pirospaprikát bélféreg elenn? Meglehet enni sütve is?

Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 16:54
1 2
 1/12 anonim válasza:
szerintem a legegyszerűbb a vajas piritos kenyérrel ..beledörzsölöd...
2010. nov. 10. 16:57
 2/12 anonim ***** válasza:
A hőhatás mindenképpen hatóanyag veszteséget okoz,habár a gyors rápirítás minimálisat.Ha ilyen komoly terveid vannak vele,úgy napi szinten kell fogyasztanod,ugye tudod?
2010. nov. 10. 16:57
 3/12 anonim ***** válasza:
A foghagyma drazsé is nagyon hatásos, napi 3x2 szem.
2010. nov. 10. 17:03
 4/12 anonim ***** válasza:

Hát nem. A hagyma aktív hatóanyga az allicin, instabil vegyület. 23 fok fölött bomlik, ha azt te megsütöd, egy darab nem marad belőle. A hagymát nyersen, lehetőleg minnél frissebben kell fogyasztani.

Ésha férgs vagy, akkor pedig férgírtót kell bevenni. A hagyma inkább megelőzésre jó, nem tömeges irtásra, ráadásul nem is mindegyik faj érzékeny rá.

2010. nov. 10. 17:07
 5/12 anonim ***** válasza:

Fokhagyma => lereszeled => pirítós, szendvics. Én harapom hozzá. Paradicsommal is finom.

Paprikát pedig mint bármely más paprikát.

2010. nov. 10. 17:07
 6/12 anonim ***** válasza:
51%
Először is fokhagyma a helyes írás és másodszor bélféreg ellen semmi házi módszer nem hat. Irány az orvos..vagy megvárod míg felzabálja a szervezeted??? Hátha mást is megfertőzöl vele okoska!
2010. nov. 10. 17:11
 7/12 anonim ***** válasza:
A fokhagymának vannak bizonyos áldásos hatásai,hatóanyagai,mint sok más növénynek,de az nem gyógyszer!!!Kicsit túl van spirázva,az egészséges életmódhoz kellenek,de nem fogja a férget kiirtani belőled.
2010. nov. 10. 20:06
 8/12 anonim ***** válasza:
67%
A fokhagyma igenis képes kiűzni a férgeket,megfelelő dózis és tudatos fogyasztás esetén.Nyilván több energiát igényel,mint bedobni egy-két szintetikus féreghajtót.Tehát tényleg akkor válaszd,ha huzamosabb ideig,mit sem törődve az esetleges illatokkal(ami a bőrödön át párolog)hajlandó vagy nagy adagban alkalmazni.Jutalmul egy sor más problémádat is megoldhatja ez a természetes antibiotikum.
2010. nov. 11. 10:29
 9/12 anonim válasza:

Hát érccsedmámmeg! A fogadnak nem hagymája van, hanem

gyökere! Annak meg semmi köze a féreghö! Az az Elenn

nevű barátod felvilágosíthatott volna ezekrűű!

Amúgy nagy dózisban hatásos lehet a fokhagyma,de igazából

venni kellene a bátorságot az orvos meglátogatásához!

Szerintem!

2010. nov. 13. 20:05
 10/12 anonim ***** válasza:
Én vagyok az egyik fokhagymapártoló válaszoló,és miután utánaérdeklődtem,be kell látnom,hogy a fokhagyma nem mindegyik férget tudja kiirtani.Valamelyik ellen tényleg hatásos,de több fajtára nem hat.
2010. nov. 15. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!