Hogyan egyem meg a foghagymát és a pirospaprikát bélféreg elenn? Meglehet enni sütve is?
Figyelt kérdés
2010. nov. 10. 16:54
11/12 anonim válasza:
Nem világos nekem,de szerintem a többieknek sem hogy már létező bélférget akarsz kiűzni vagy megelőzni akarod a gilisztásodást?
Ha viccből kérdezted akkor elégedett lehetsz mert jópofa volt a kérdés ,de ha komolyan akkor a háziorvosod jobb választ tud adni!
A házipraktikák általában nyers fokhagymát tanácsolnak,erős paprikát nem hallottam mert annak a lecitin a hatóanyaga és annak nincs féregölő hatása-szerintem sem.
12/12 anonim válasza:
kapszaicin és nem lecitin-bocs még álmos vagyok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!