Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Visszeres panaszaimra ezek...

Visszeres panaszaimra ezek közül melyik lenne jó?

Figyelt kérdés

Napi 8 órát állok sajnos és a lábaimat rettenetesen megterheli ez!A bokámnál de főképp a térdhajlataimnál az erek iszonyatosan látszanak!Ez a visszér jele nem?3-4 óra után már bokám úgy fáj mintha nem is lenne talpam és a lábszárszomtomon állnék!Hülyén hangzik de így van!(de ez a lábbeli miatt van gondolom de ettől csak rosszabb!Fájnak is a lábaim a bokám be is dagad! Használtam a Biomedes vadgesztenyekrémet de nem gazdaságos 1 hónapot nem bírt ki és elfogyott!

Segítsetek mivel előzhetném meg vagy legalábbis késleltethetném a visszeret!

23/L

[link]

2011. márc. 7. 11:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Veszel Lioton gélt a gyógyszertárban.
2011. márc. 7. 11:48
 2/4 anonim ***** válasza:
Szegényke... na én is hasonlóan jártam pár évvel ezelőtt de nekem seprűvénáim lettek és lementem a háziorvoshoz, hátha tud valami jó ötletet rá...hát nem tudott... azt mondta hogy fáslizzam be combig a lábaimat...jah 20on évesen ugye és persze majd nyáron 40 C-os hűségben???? Halleluja magyar orvoslás, halleluja itthoni ellátás...de nem adtam fel tovább olvastam a neten: elvileg lehet kapni harisnyát is amit pont ezért fejlesztettek ki , illetve diéta sok víz és rostdús táplálkozás, és persze torna... ennyi...vagyis én csak ennyit találtam a neten... ja és a hideg meleg váltófürdő a lábakra...
2011. márc. 7. 11:59
 3/4 A kérdező kommentje:
a fürdőt csinálom és jobb is valamivel! Meló előtt kentem be mindig a biomedes krémmel jó is volt, de kipróbálnám ezek közül valamelyiket és azért kérdezem melyik lenne jobb hátha valaki próbálta esetleg az 1iket! Liotont meg nem veszek az nem ér semmit sem!
2011. márc. 7. 12:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia. Biztos hogy nem hallottál még a visszerek kialakulásának igaz történetéről, hát leírom neked. Az erek egészségéhez elengedhetetlen pl. többek közt a C-vitamin, a bioflavonoidok, az E-vitamin, az Omega 3, és nem utolsó sorban a kollagén nevű anyag. Ezekhez az anyagokhoz, vitaminokhoz az ételekből kellene hozzájutnunk, mert az ember nem képes mindenféle vitamint előállítani a szervezetében, mint sok állatfaj. Na már most. A mai ételek minősége sajnos már nem a legjobb, köszönhető ez a mezőgazdaság és az élelmiszeripar profitéhségének. Már a mezőgazdasági termények vitamintartalma sem éri el a 60 évvel ezelőtt mért mennyiségek 10 %-át sem. Tehát hiába is eszik valaki sok zöldséget vagy gyümölcsöt, akkor sem jut hozzá az elengedhetetlenül fontos minimális mennyiségekhez, ráadásul sok-sok méreganyaggal is meg kell küzdeni a szervezetünknek, amihez vitaminokat használ fel. Ezért, ha manapság valaki nem pótolja a hiányzó anyagokat mondjuk jó minőségű táplálékkiegészítőkkel, akkor sajnos hiányállapotok alakulnak ki, jelen esetben az erek elveszítik természetes rugalmasságukat, nem bírják már a terhelést, kitágulnak, vagy éppen a hajszálerek el is repedhetnek, aminek jelei a lilás foltok a bőr alatt. De nem kell elkeseredni, igaz hogy nem egyik napról a másikra, de visszaállítható a normálisra ez is, el kell kezdeni szedni a fent említett vitaminokat, sokat mozogni, egészségesebben táplálkozni ( főleg a sok hús, és a tejtermékek a hibásak) majd örülni a szép eredményeknek. Mert nem csak a visszereken segíthetünk ezzel a megoldással, hanem az általános egészségi állapot, a közérzet is pozitív irányba fog változni. Sok sikert!
2011. márc. 8. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!