25 hetes terhes vagyok. Visszeres a lábam. Használhatok Lioton gélt?
Figyelt kérdés
2011. márc. 24. 12:49
1/2 anonim válasza:
Én a helyedben az interneten utánanéznék vagy a gyógyszerészt kérdezném, én mindig így csináltam terhességem alatt. Ha szakembert kérdezel, biztosan nem történhet semmi baj. Egyébként én terhesség alatt igyekeztem a lehető legkevesebb gyógyszert, vegyszert, krémet stb.-t használni, nehogy véletlenül ártson. Az ördög nem alszik...
2/2 anonim válasza:
Alkalmazható-e a készítmény terhesség vagy szoptatás esetén?
Kérdéseivel bármely gyógyszer szedése előtt forduljon orvosához, vagy gyógyszerészéhez.
Terhesség és szoptatás alatt csak az előny/kockázat gondos mérlegelése után alkalmazható. Ennek eldöntésében kérjen kezelőorvosától tanácsot.
Ismeretes, hogy a hatóanyag nem jut át a placentán, illetve nem választódik ki az anyatejben, azonban alkalmazásával kapcsolatban specifikus adatok nem állnak rendelkezésre.
Hasznos oldal. Szinte minden gyógyszernek fent van a használati útmutatója.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!