Hat éves fiamnak középfülgyulladása van. Kipróbálnánk a fülgyertyát. Valakinek van pozitív tapasztalata? Nem akarom, hogy felszúrják neki.
Az én hatéves fiam épp túlvan egy középfülgyulladáson.
Kapott Panadol szirupot, meg Mucoprontot (sűrű takony miatt), Otrivin orrsrayt, naponta kétszer porszívóztuk az orrát (gyűlöli, de sikerült rávenni), fülmelegítő sapit tettünk fel napi 2szer kb fél órát.
Evett sok mézet (néha kevertem hozzá eukaliptusz, citrom meg kakukkfűolajat - 100 %tisztaságú !)és fokhagymát, szerencsére imádja
Szerencsére nem kellett szúrni, helyrejött.
Jobbulást!
Ninamina
Ja, persze, a lényeg kimaradt, a fülgyertyát ő nem hagyta, csak az Auceron fülcseppet ( azt már régebben, gyulladás alatt nem használtuk)
A húga viszont imád fülgyertyázni ( meg én is) egy-kétszer fájt a füle, kövirózsacsepp plusz fülgyertya segített , nem kellett doki :-)
Van levendulás fülgyertya, az még jobb!
Ninamina
Mondom,hogy ne hagyd annyiban, kérjél Burow oldatot és hozzá a kenőcsöt. Melegítgetéssel nem is múlik el egy vírusos szövődmény, a kórházban idióták.
A Burow oldat valami ecetes elegy és a kenőcs pedig azt hiszen Ftoptofort, vagy valami. Ez az egy, ami tényleg használ és a fülcsöpp. Fülcsöppet lehet kapni vény nélkül is, jobb,mint a semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!