Milyen alternatív gyógymódjai vannak a Parkinson kórnak?
Az orvos sajnos mást nem tud, a gyógyszert tudja különféleképpen adagolni, de az nem sokat segít.
A műtétet azért írtam, mert hallottam hogy az agyban át lehet vágni egy idegpályát, de az csak a kézremegésen segít, gondoltam hátha vannak más hasonló módszerek is.
Rémes, hogy ennyire nem lehet mit kezdeni ezzel a betegséggel. Édesanyám 8 éve mellrákos volt (és úgyebár a ráktól fél mindenki), de ha nehéz és hosszú is volt a kezelés, teljesen felépült és ma már semmi baja. De a Parkinsonról meg semmi....
Böngésztem az interneten, és találtam egy két infót ezzel kapcsolatban. Meg is rendeltem az e-bookot, amiben többek között ezt is írják:
A Spirulina és a Chlorella mikroalgák tartalmaznak egy fitotápanyagot, ami az agy és az idegek sérülése esetén képes segíteni azok újra felépítésében? Emiatt alkalmazzák Alzheimer és Parkinson betegségek kezelésében.
Szerintem érdemes ezen a vonalon is körülnézni.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!