Pajzsmirigy-alulmüködésre tud e valaki tud e valaki alternativ gyógymódot? Homeopátiás szer? Táplálékkiegészitő? Nem tudok fogyni SOS!
Nem keveset kell enni, hanem 5-6 alkalommal naponta, 2-3 óránként. Roston csirkemell, csirkemell sonka, natúr zabpehely, friss gyümölcsök és zöldségek, sovány túró... ilyeneket. És minden étkezésre kell enni szénhidrátot és fehérjét.
Ne zsírleszívásra menj el, hanem egy dietetikushoz vagy személyi edzőhöz. Kapsz egy jól kiszámolt étrendet, tartsd be, és le fogsz fogyni. A zsírleszívás árából fél évnyi kajádat, a személyi edzések árát, és még az étrend árát is fedezni tudod.
És ráadásul közben magadtól is megtanulsz mindent, és egy életen át tudod már csinálni egyedül...
A zsírleszívás után meg úgyis visszajönne minden, mert nem tudod, hogyan kell helyesen táplálkozni... márpedig azon múlik minden.
Én értek hozzá, 25 éve sportolok, és a táplálkozással is tisztában vagyok. Nekem is alulműködésem van. 35 kilót híztam hirtelen 1 év alatt, aztán kiderült, hogy ezért.
Beállították a gyógyszert, csináltam magamnak egy étrendet és egy jó edzéstervet, és egy év múlva újra kockás volt a hasam. És azóta is az... ennek két éve.
Szóval kaja és edzés... ezen múlik minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!