A Neuroptim jó pánikbetegségre?
Nos, ez attól is függ mennyire vagy beteg. Ha csak "úgy" akkor ez is elég lehet. Ha "komolyan" akkor túrót nem ér, én kipróbáltam 2 éve mert extrém mértékű szorongásom volt de (sajnos) CSAK a gyógyszer 6ott ( antidepi)
De 2 év múlva azt is abba tudtam hagyni, szal fel a fejjel! :)
Szerintem foglald el magad valamivel inkább gyógyszerek helyett.
Én keresztrejtvényeket fejtettem minden mennyiségbe, pedig olyan erős pánikoló voltam, hogy metróval, nem tudtam közlekedni, szinházba, moziba, csak akkor tudtam menni, ha szélső székbe ülhettem, a buszról le kellett szálnom a híd előtt és gyalog átmenni, majd egy másikra visszaszállni. Ha valaki ismerős az utcán megállított, azt lestem, hova ülhetek le. Szégyeltem.
Orvos nem tudott megállapítani semmi szervi bajt.
Most 74 éves multam és ez a baj 30 éve elhagyott, vagy én tudtam végre kezelni magam.
Nem lehet belehalni, habár olyan érzés.
Szívdobogás, verejtékezés, sürgős WC.zés, nehéz légzés.
Gyenge nyugtatót ajánlok rá, amit patikába kapsz recept nélkül és nincs mellékhatása, mint a maiaknak.
"Valeriana drazsé"
De a legfontosabb, hogy foglald le magad.
Legyen körülötted rend a lakásban is és a lelkedben is.
Élni szép, élni jó! Mondom én a Nagyanyó
Kedves Nagyanyó!
Hány évig tartott nálad ez az állapot, a kezdettől egészen addig, amíg azt mondhattad, hogy na most már vége?
Nos, ha kevesebb mint 3 hónapig, akkor te nyertél. Mert nekem, gyógyszerrel, szakorvossal eddig tartott a pánikom.
Nagyapó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!