Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ezt most muszály? (neuroptim...

Ezt most muszály? (neuroptim öngyógyító tanfolyama)

Figyelt kérdés
Helló. Nemrég feliratkoztam a neuroptim öngyógyító tanfolyamára és kapom a leveleket sorba. Viszont ma kaptam 1 olyan levelet amiben leirta, hogy mit szabad és mit nem szabad enni. Benne volt, hogy buzalisztből készült kenyere nem szabad enni és még sok mást. De a gond ott van, hogy az én súlyom elég kevés és szükségem lenne a hizásra amit a megengedett ételekből nem nagyon tudnák elérni. A csipszeket meg a kólát és hasonló szemeteket már régóta nem eszem és nem is akarok de kenyérre szükségem van, most ak mit csináljak?
2011. szept. 1. 22:26
 1/6 anonim ***** válasza:

őszintén? iratkozz le a levelekről

ha nagyon nem akarod, egyél kukoricalisztből készült, gluténmentes kenyeret

de jó, ha tudod, hogy amit olvasol, az parasztvakítás

2011. szept. 1. 22:31
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát döntsd el, biztos szükséged van-e kamu levelezős tanfolyamra..
2011. szept. 1. 22:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Először is a muszáj.

Másodszor írj nekik, hogy neked szükséged van a kenyérre, mert hízni szeretnél. Vagy küldjenek olyan ételsort amitől lehet. Vagy pedig ne csináld a tanfolyamot.

2011. szept. 1. 22:32
 4/6 anonim ***** válasza:

Fejezd be! Ne fogyassz tartositassal keszult elelmiszert, sem uditoket. Mindig a frisset, fagyasztottat, vagy a szaritott formajat valaszd annak, amibol fozni szeretnel.

Nagyon sok udito italt lehet kesziteni hazilag is. Beress cseppet szedj, attol lesz etvagyad is.

S ne feledkezz meg a rendszeres mozgasrol!

2011. szept. 1. 22:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem muszáj betartani a neurodiétát, de valóban használ. Nekem sokat segített. Én is nagyon sovány voltam amikor alkalmaztam. Kérhetsz antigladin vizsgálatot, vérből nézik. Ha nem vagy érzékeny a lisztes termékekre, akkor csak a kazeines tejtermékeket kerüld el. Ha kenyeret veszel, ajánlom a Lidl-ben kapható teljes kiörlésű kenyereket, nagyon finomak és egészségesek.
2011. szept. 2. 15:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek :)
2011. szept. 3. 17:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!