Milyen humeopátiás szert ajánlanátok pánikbetegségre?
Figyelt kérdés
2010. szept. 14. 14:40
1/10 anonim válasza:
Homeopátiás orvost ajánlok, aki meghatározza az alkati szert, már ettől is jobban leszel, de kapsz pánikbetegségre is célzottan golyóbist. Többféle pánikbetegség van, és az emberek sem egyformák, ezért ne innen várd a megoldást
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ!Az a helyzet hogy kismama vagyok és a mit szedek azt szoptatás alatt nem szedhetem és ezért kéne valami ami növényi eredetű!
2010. szept. 14. 14:49
4/10 anonim válasza:
Sedatif pct szedheted nyugodtan! És gondolkodj pozitivan és légy erőss! El fog mulni hidd el!!!! Egy volt pánikbeteg
5/10 anonim válasza:
Csatlakozom előttem szólóhoz, sedatif pc.
6/10 anonim válasza:
Kognitív viselkedésterápia sos segít, a homeopátia pszichoterápia nélkül nem lesz elég. Keress fel egy pszichológust aki a pánik kognitív terápiájában jártas!
Ez az az eset, amikor a pszichét nem elég gyógyszerrel kezelni, hanem mögé kell menni a dolgoknak.
7/10 anonim válasza:
Nem sokat ér.
Egyébként is homeopátiás szerek = víz (vagy amiben oldják). A hatóanyag az már 0 benne a sok higítástól.
Én úgy tudom, bizonyos gyógyszereket terhesség alatt is lehet szedni.
8/10 anonim válasza:
Szerintem is kipróbálhatod a Sedatif Pc-t, de ha nem hat, menj el egy homeopátiás orvoshoz, mert a Sedatif PC elég gyenge CH3-as, ha jól tudom. Ha orvoshoz fordulsz tuti segít, tapasztalatból tudom. Jó egészséget!
9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek. Egyébként már 3 éve pánikbeteg vagyok és járok is pszihiáterhez de amit most szedek azt szoptatás alatt nem ajánlja. A Sedatif-ot vény nélkül is lehet kapni?
2010. szept. 15. 09:53
10/10 anonim válasza:
Kérdezd meg a dokidat, szedhetsz-e omega 3-at. Mélytengeri halolaj, ha lehet lazacból legyen. Az a gond vele, hogy kb. 3 hónap után érzel változást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!