Magasabb tesztoszteron szint nőknél?
Figyelt kérdés
Hajhullás, acnés bőr és menstruáció kimaradás problémájával fordultam nőgyógyászhoz.Az orvos hormonvizsgálatra írt ki, amit el is végeztek és az eredményben az szerepelt, hogy kicsivel magasabb a tesztoszteron szintem.Míg a labor procedúrái lezajlottak (időpontkérés, eredmények) eltelt kb. 1 hónap és ez alatt javult a helyzet ; menstruáltam, kevésbé hullik a hajam és a bőröm is szebb lett.A nőgyógyász azt mondta, hogy mivel javult a helyzet nem akar gyógyszeresen kezelni de ez magától nem fog megoldódni.Most kicsit várok, de nem vagyok nyugodt, ezért is írok ide, hátha tud valaki bármilyen alternatív módot amivel javíthatok a panaszaimon. Előre is köszönöm...2010. dec. 7. 10:24
1/1 anonim válasza:
Gyógyszeresen is kb csak fogamzásgátlót tudnak rá adni. Az meg csak átmeneti segítség. Szerintem egyelőre hagyd a dolgot, hátha magától is rendbe jön.
Alternatív kezelésnek max a cickafarkfű teát és a barátcserje kapszulát tudom ajánlani. Viszont ezek sem kifejezetten a tesztoszteron szintet csökkentik, csak vhogy a rendszeres ciklust segítik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!