Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Gerincnyújtó pad - kapható...

Gerincnyújtó pad - kapható webáruházban, a gerinc kezelésére ajánlják. Pld. gerincferdülésre, rossz testtartásra. Akinek van erről tapasztalata, tényleg használ-e, írja meg ? gruppi.hu/index.php?c=cart&rnd=3758&product=gerincnyujto-pad

Figyelt kérdés

jan. 12. 19:49
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem működik a link. Milyen padról van szó?
jan. 12. 20:18
 2/6 anonim válasza:

Én használtam, van is csak az én problémám miatt el lettem tiltva tőle!

Igazán jól tud esni! Szétnyújtja a csigolyákat!

De ha vennél! Akkor szerintem egy speciálisabb cégnél érdeklődj a denevér padok után! Ahol szakmai tanácsot is adnak!

jan. 12. 20:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Szeribtem meg irass ki magadnak gyógytornát, sokkal jobban jársz, ha azokat a gyakorlatokat megtanulod.
jan. 12. 21:44
 4/6 anonim ***** válasza:

Ezen lógjál! Nekem iszonyatos fájdalmaimat szüntette meg!

Ne húzd fel magad, csak fogd meg a rudat és hagyd egyenesen lógni magad!

[link]

jan. 13. 03:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Ilyen csavarozható műanyag műszerlábat (nekem fehér van) adnak hozzá, azt kell az ajtókeret két oldalához facsavarral rögzíteni, hogy még fent legyen egy tenyérnyi hely ahol átbújtatod a kezed és megmarkolod a rudat.

[link]

Kar, váll, hát, felsőtest erősítésére is lehet használni ahogy húzod fel magad, de láb és hasizomra is lehet ahogy emelgeted a lábaidat, de mondom gerincre is jó, akkor viszont nem kell csinálnod semmit csak lógsz, hagyod hogy a súlyod lefelé húzzon, néha egy kicsit helyezkedhetsz, forgathatod a törzsedet hogy mindenhol érjen a nyújtás. Okos kis eszköz, télen-nyáron évek óta ott van, egyszer felrakod és csak törölgetni kell!

A rúd mindkét oldalán van egy mélyedés, abba illeszted bele az ajtókeretre csavart műanyaglábat, az tartja meg. A rúddal rá lehet szorítani mert tekerés közben állítja a hosszúságot. Atombiztos, nem fog leszakadni!

jan. 13. 03:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Van olyan hogy 'denevérpad' , ez hasonló lehet mint ez, de arra várunk hogy jelentkezik itt a téma avatott szakértője :) és felvilágosít minket, mit kell tudni a laikusoknak mindezekről :)
jan. 13. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!