Volt már valaki Dr. Medjanik Zoja veszprémi doktornőnél? Tapasztalatatok van, Hatásos? Hivatásos orvos? Nincs bent az Orvosi kamara névjegyzékben.
No hallod! Ha ilyen sok helyen járt, szerintem nem lehet nagy szám, mert sehol nem becsülték meg. Ha ilyen nagymértékű tudása lenne, nem itt magyarországon telepedett volna meg! A magyar annyira birka, hogy minden maszlagot megzabál! Minden szemetet ide hord össze a szél a kárpát medencébe! Ez itt Eurázsia szeméttelepe!
"Gyógyított Argentínában - ahol férjével, Mihaillal ismerkedett meg - valamint Görögországban, Olaszországban. Egy kecskeméti katonatiszt jóvoltából került Magyarországra, Kecskemétre, Pécsre, Balatonalmádiba, Ajkára és végül Veszprémbe, ahol 1996-ban telepedett le."
Higgadj le. Igen, van gyermekem. És én is üvöltöttem már orvossal. És én is jó részüket utálom.
De mégsem viszem természetgyógyászhoz. Mert van a tudomány és van az ál-tudomány. Aki utóbbit választja az magával szúr ki, és a szélhámosok zsebét tömi. Ennyi, befejeztem. Te dolgod, kihez viszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!