Tapasztalatok a csontkovácsról?
Jártam csontkovácshoz én is, ismerősök is, sőt jártam csontkováccsal is. Sokat tud segíteni. Ha előtte rendesen megmasszíroz és el tudod lazítani magad akkor nem fáj. Ha nagyon feszült vagy akkor előtte napon menj el masszőrhöz (ne délelőtt az egyikhez, délután a másikhoz, mert két hétig lesz izomlázad!). Izomlázra számíts a kezelés után 3-5 napig.. Nem veszélyes, de azért nézzél körbe kihez mész. Az, hogy mennyit tartasz meg abból amit ad: rajtad múlik. Van aki feláll, öltözködik és már összse is zuhant.
Nem tudom hogy álltok anyagilag. Alexander és Feldenkrais módszert ajánlom. Mindkettőben Te magad tanulod meg, hogy mozogj könnyedén a gerinced roncsolása nélkül (alap, hogy nem huppansz sehova, hanem leülsz)
Úszás, masszás, csontkovács, otthoni nyújtó gyakorlatok együtt nagyon hatásos kombo.
Viszont ha egyik nem sikeres, kell keresni másikat. Szinte mindegyiknek sajátos fogáskészlete van, amit tanult valakitől. És nem mindegyik fogás jó mindegyik problémára.
Például az én kiakadásomat csak Szí Márton (és tanítványa) tudja helyrehozni, aki Szí Márton a szlovák Pista bácsitól tanulta a fogást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!