Csontkovacsrol velemenyek, tapasztalatok? Minden erdekel.
Figyelt kérdés
2011. febr. 27. 11:07
1/3 anonim válasza:
Ismerőseim között mindenki dicséri a csontkovácsokat. Én derékbántalmak miatt mentem el egyszer. Sajnos nem segített rajta, sokkal jobban fájt utána mint előtte és el sem múlt a panasz. Aztán hónapok kellettek a gyógyuláshoz. Én azt mondom, hogy vannak jó csontkovácsok az biztos, de nem lát beléd. Engem úgy kezdett el nyomogatni, hogy meg sem vizsgált, a pólót sem húzta fel a hátamon. Lehetett volna akár sérv, gyulladás, egy jó nagy fekete folt ütés miatt, neki teljesen mindegy volt. Nekiesett és kész. Szóval jól gondold meg, hogy kihez fordulsz segítségért.
2/3 anonim válasza:
Jajjj olyan jó! :) Igaz utána egy napig fájt mindenem, de kellemes nagyon. Akkorákat reccsentem, hogy csak úgy pislogtam.:)
3/3 homo ludensz válasza:
Amennyiben jól választod meg akkor igent mondok rá. Példa a nejem aki midig akkor szakít rá időt mikor tényleg már botladozik felfelé a lépcsőn stb. 50 percet dolgozik rajta és mikor hazajön azt mondja: évente egyszer el kéne menni akkor is ha még nem fáj itt ott. A maradék fájdalom azért van mert a nem helyén lévő derék,comb,csípő csont ott meghúzza az izmokat és mikor azok megnyugszanak elmúlik a fájdalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!