Vérehulló fecskefű a HPV condylomákra?
Figyelt kérdés
Valóban jó a Vérehulló fecskefű kivonat nemi szemölcsök esetében?
Tényleg használ?
nov. 15. 17:20
1/6 anonim válasza:
Sima kis szemölcsökre nekem mindig is használt, hogy hpv-re használ-e azt nem tudom, viszont ha a szemölcsöt lejjebb is viszi, nem hinném, hogy a fertőzést megszünteti.
2/6 A kérdező kommentje:
Két napja bújom a metet ezzel kapcsolatban,nagyon sok mindent olvastam,ez egy átok. Ha megkaptad sosem tudsz töle megszabadulni. Csak kezelni lehet a szemölcsöket.
Nagyon rossz helyen van,zavaró.
Gyógyszedeknek is utábaolvastam,ecsetelőnek,más komolyabb orvosi beavatkozásnak,inkább árt mint használ.
Kipróbálom aztán ha nem segít marad az orvos.
nov. 15. 18:01
3/6 anonim válasza:
bőrgyógyászhoz kellene elmenni annak van olyan szere amitől végleg megszűnik
4/6 A kérdező kommentje:
Tud valaki jó magán bőrgyógyászt? Az sztk is átok
nov. 15. 19:25
6/6 Grimfox válasza:
Az aktuális szemölcsöket le tudja szárítani, de ki fognak újulni. A vírus a szervezetedben van, a szemölcsök csak tünetek, illetve a terjedési stratégia részei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!