Szemölcsöt szeretnék eltávolítani vérehulló fecskefűvel. Budapesten élek, így nincs kertem, ahol teremne. Van olyan üzlet Budapesten ahol meg lehet vásárolni az élő növényt?
Figyelt kérdés
Vagy melyik ecsetelő lehet a legjobb?
Láttam van a Dr.Milesz vagy Dr.Immun? Stb
Valakinek tapasztalat?
2023. jan. 5. 19:29
1/6 anonim válasza:
Én inkább ecsetelőre hajazok mint a virágra,de szerintem menjen be egy gyógyszertárba és kérdezze meg a gyógyszerészeket,ők biztos tudnak segíteni.
2/6 anonim válasza:
Az ecsetelőket nem ismerem. A vérehulló fecskefű úgy nő, mint a gaz, ingyen is kapsz attól, akinek kertje van, de sok helyen az út mellett is megtalálható, de most nincs szezonja, úgyhogy ha sürgős, akkor marad a patika.
3/6 Grimfox válasza:
A városban is lehet találni, bár ha belváros, akkor kétséges. Olyan helyeken, ahol pl elbontanak egy házat, és évekig nem építenek oda semmit, a fecskefű elég szépen meg tud teremni. Ahogy előttem írták, nincs szezonja, de elég enyhe a tél, megeshet, hogy fagyvédettebb helyeken találni. A gond csak az, hogy azt napi szinten kellene kenni, annyi viszont most tényleg nem terem még ott sem, ahol amúgy minden tele van vele. Szerintem maradj az ecsetelőnél.
4/6 anonim válasza:
Melyik testrészen van a szemölcs ?
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Utolsó: a hátamon. De gondoltam, ha már beszerzem eltávolítom több helyről is.
2023. jan. 5. 23:45
6/6 benboglar válasza:
Igen, ingyen van, kenegetjük vele a szemölcsöt vagy kitüremkedést és észre sem vesszük,eltűnik ! Az én kertemben is rengeteg van és az ilyen télen végig él és használható !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!