Kezdőoldal » Egészség » Alternatív gyógyítás » Mi lehet ennek a neve?

Mi lehet ennek a neve?

Figyelt kérdés

Ma kaptam az egyik ismerősömtől gombát amit kínai szerzetesek termesztenek .Ezt a gombát tejbe kell rakni és nagyon jó a rák ellen,cukorbetegség és leukémia és több más betegség ellen is. De azt nem tudom, h mi a neve ebben kellene egy kis segítség.

Előre is köszönöm.

2010. nov. 3. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:

En foglalkozom a gyogynovenyekkel, de meg errol a gombarol nem hallottam, de nem mondom azt, hogy nem igy van, amit mondtak errol a gombarol.

Kinai ginseng, datolya stb. ismeros, de ez nem.

Egyebkent Te miert szeretned fogyasztani?

2010. nov. 3. 18:21
 2/5 anonim ***** válasza:

Gyilkos Galóca lehet!!Megeszed és többet nem lessz semmi betegséged!!

Ami mindenre jó az nem jó semmire!!

2010. nov. 3. 19:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Ha kideríted, akkor írd már be a nevét, mert ez dollármilliárdokat (nem viccelek, tényleg ekkora összeget!) érne a gyógyszergyáraknak...

Amúgy ilyen "varázsgomba" nem létezik. Kínában is ugyanúgy meghalnak rákban, mint bárhol máshol (sőt, hamarabb, mert ott rosszabb az egészségügyi ellátás). Akik pedig kigyógyulnak belőle, azok azt csak az orvosi ellátásnak köszönhetik, nem pedig ilyen "minden betegségre jaú és még az orrodat is tisztíccsa dél-tibeti csodagaumbaaaaaaaa-nak".

2010. nov. 3. 20:04
 4/5 anonim ***** válasza:

Én nem enném meg.

Ami mindenre jó (és még az orrot is tiszticcsa) az tényleg nem jó semmire.

2010. nov. 3. 20:45
 5/5 anonim válasza:

szerintem te a kaukázusi kefírgombát kaptad.

ennek van egy másik hasonló tulajdonságokkal rendelkező kristálygomba nevezetü társa.azt vízbe kell rakni cukorral citrommal,mazsolával.Olyan az íze mint a limonádé(ha érdekel)

2011. jan. 25. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!