Tudntok ajánlani olyan micro biomot amiben minél több baktériumkultúra van? azt vettem észre, hogy mind az Autizmusom mind pedig a különböző OCD-k és szorongásaim, amikor rendben van az emésztésem gyakorlatilag szinte csak minimálisan észlelhetőek.
Viszont sajnos most antibiotikumot kellett szednem a fogamra és olyan rosszul vagyok ezekkel a pszichés hülyeségeimmel, mint nagyon nagyon régen voltam. Tudnátok ajánlani egy jó microbiomot erre?
Egyáltalán nem humbug, én az előtt kezdtem el észrevenni ezeket az összefüggéseket, hogy egyáltalán tudtam volna a bél agy kapcsolat létezéséről, pedig most rákerestem és látom, hogy ez egy létező dolog, mármint hogy az emésztés mennyiben befolyásolja ezeket a dolgokat. Idáig általában az orvosok ezt nálam azt mondták hogy nem létező dolog, szedjek gyógyszert, pedig nem szedek gyógyszert és amikor rendbe van az emésztésem akkor majd hogy nem tünetmentes vagyok! nálam rendkívül kellemetlen dolgok jönnek elő amikor felborul aż emésztésem, ami most sajnos megtörtént.
“ compared with placebo13. Lactobacillus rhamnosus GG® was shown to elicit similar reductions in OCD-like behaviours compared with the SSRI, fluoxetine, often used for OCD. Learn more about the research behind Lactobacillus rhamnosus GG®.
In a similar animal study, behavioural assessments demonstrated an improvement in OCD symptoms in rats with drug-induced OCD when administered 1 billion of Lactobacillus casei Shirota daily for four weeks, compared with placebo14. Learn more about the research behind Lactobacillus casei Shirota.”
Ezek szerint érdemes ezekre a törzsekre koncentrálni .
Ebben pl meg is találhatóak !
Teljesen megértem és örülök, hogy utána szoktál nézni, de arra kérlek, hogy vedd figyelembe, hogy valószínűleg nem csak az OCD van, hanem egyéb is. A sajnos arra utal.
Mindjárt én is adok még linket.
Hallottam már ezekről lektinekről, erről az elméletről, viszont ezt több orvos megcáfolta YouTube-on! Dr Gundry elég meggyőző tud lenni viszont én meghallgattam az ellen véleményeket is és nagyon nehéz eldönteni hogy kinek van igaza mivel én nem vagyok a tudományokban jártas.
Lehet hogy igazad van, viszont annyit tudok az egészről, hogy részemről nekem biztos, hogy jobbak ezek a problémáim, szinte észrevehetetlenek amikor jó az emésztésem és ebbe bele szoktak tartozni olyan ételek is amit elvileg magas lektin tartalmúak mint például a paradicsom. Viszont nem zárkózom el az egésztől, lehet, hogy ki fogom próbálni a lektin mentes táplálkozást is. viszont most megpróbálom elszaporítani a bélflórámban ezeket a baktériumtörzseket elsődlegesen. Utána lehet hogy megyek más irányba is, meg szerintem egy pszichoterapeutához is elfogok menni. Olyanhoz, aki nem gyógyszert akar adni, hanem ERP terápiát alkalmaz. Ha nem találok személyesen ilyet Magyarországon, (A személyes találkozó híve vagyok) akkor majd nyilvánvalóan online fogok kérni néhány órát olyantól, aki ért is az egészhez.
Sajnos én már a saját testemen tapasztalom, hogy úgy van. Tehát nekem ez nem kérdés. Nem zavar, hogy vannak ellenvélemények. Ha olyat ettem, ami nekem nem volt jó, akkor órákon belül nagy fájdalmak lettek testszerte. Még tegnap is kipróbáltam. És sajnos úgy van.
Persze, azt nem mondom, hogy te ugyanebben a stádiumban tartanál. Nem.
De az okos a más példájából is tud tanulni és ha eszes, akkor nem jut el odáig.
Nekem nagyon hosszú idő volt, mire kiderült, hogy mi az ok.
Nálad viszont még lehetne prevenciót alkalmazni.
Jó egészséget kívánok, gyógyulást!
Ezzel nagyon egyetértek: "Olyanhoz, aki nem gyógyszert akar adni, hanem ERP terápiát alkalmaz. Ha nem találok személyesen ilyet Magyarországon, (A személyes találkozó híve vagyok) akkor majd nyilvánvalóan online fogok kérni néhány órát olyantól, aki ért is az egészhez."
Ha gondolod, privátban írd meg, hogy nálad milyen az OCD.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!